Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση οι Εργατικοί: Ο Sunak να αναλάβει την ευθύνη για το χάος της βρετανικής οικονομίας

Στην αντεπίθεση οι Εργατικοί: Ο Sunak να αναλάβει την ευθύνη για το χάος της βρετανικής οικονομίας
«Aυτός και η Truss τσακώνονταν για να πουν πόσο απαίσιο ήταν το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν και ότι θα έπρεπε να είναι πρωθυπουργοί για να λύσουν το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν»

Οι Εργατικοί έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τον νέο Βρετανό πρωθυπουργό Sunak για το ρόλο που διαδραμάτισε στην κυβέρνηση των Συντηρητικών.
Ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, δήλωσε ότι ο Sunak πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το «χάος» στο οποίο βρίσκεται σήμερα η οικονομία. Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Metro, ο Στάρμερ είπε:
«[Ο Sunak ] είναι μέρος του προβλήματος. Αν κοιτάξετε τι είπαν ο ένας για τον άλλον το καλοκαίρι, αυτός και η Truss τσακώνονταν για να πουν πόσο απαίσιο ήταν το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν και ότι θα έπρεπε να είναι πρωθυπουργοί για να λύσουν το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν».
Άρα, συνέχισε ο επικεφαλής των Εργατικών, είναι απόλυτα χωμένος στο χάος, δεν είχαμε οικονομική ανάπτυξη με τον τρόπο που θα έπρεπε να είχαμε τα τελευταία 12 χρόνια, και είναι ένας σημαντικός παράγοντας [που έπαιξε ρόλο] σε αυτό.
Να υπηρετήσει το Ηνωμένο Βασίλειο ως πρωθυπουργός «με ακεραιότητα και ταπεινότητα» υποσχέθηκε νωρίτερα ο νέος ηγέτης των Τόρις, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η χώρα αντιμετωπίζει «βαθιά οικονομική πρόκληση»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης