Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστραλία: Δρόμος στη Μελβούρνη πήρε το όνομα της Καλαμάτας

Αυστραλία: Δρόμος στη Μελβούρνη πήρε το όνομα της Καλαμάτας
Η τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Μεσσηνίων «ο Παπαφλέσσας»

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας του δρόμου αφιερωμένου στην Καλαμάτα, του Kalamata Place.
Η τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Μεσσηνίων «ο Παπαφλέσσας».
Παρόντα επίσης ήταν τα μέλη όλων των Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων και Έλληνες που έσπευσαν να χαιρετήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και οι εκδηλώσεις αγάπης για την Ελλάδα και την Καλαμάτα πασιφανείς. Στους χαιρετισμούς που ακολούθησαν όλοι μίλησαν όλοι για τους δεσμούς της Ελλάδος με την Αυστραλία μέσα από τα ταξίδια του Ελληνισμού.
Μοιράστηκαν εμπειρίες και ιστορίες που συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους. Τελευταίος μίλησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας ως το τιμώμενο πρόσωπο και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τους Έλληνες της Αυστραλίας για την αγάπη τους προς την πατρίδα την οποία αποδεικνύουν με πράξεις. «Εδώ συναντώ μια πιο Ελλάδα από την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε τόσο τους ομογενείς όσο και τις πολιτειακές αρχές για την τιμή που έκαναν στην Καλαμάτα να αφιερώσουν μια οδό σε αυτήν και πρόσθεσε ότι η αγκαλιά της πόλης θα είναι ανοιχτή για τους Έλληνες και Αυστραλούς μέσα από τις συνεργασίες που θα χτιστούν και θα αναπτυχθούν σε πολλά επίπεδα και τομείς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης