Τελευταία Νέα
Διεθνή

Volodin (Ρωσία): Πυρηνικός τρομοκράτης ο Zelensky - Κάνει ότι ο bin Laden - Συνεργός η Δύση

Volodin (Ρωσία): Πυρηνικός τρομοκράτης ο Zelensky - Κάνει ότι ο bin Laden - Συνεργός η Δύση
Το Κίεβο χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους τρομοκρατίας που χρησιμοποιούσε η al Qaeda του Osama bin Laden είπε ο Volodin
Σχετικά Άρθρα

Για μεθόδους πυρηνικής τρομοκρατίας, σαν και αυτές που χρησιμοποιούσε η al Qaeda του Osama bin Laden, κατηγορεί τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodimir Zelensky ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Vyacheslav Volodin, ο οποίος κατηγορεί τη Δύση ότι είναι συνεργός του καθεστώτος του Κιέβου.
«Οι μέθοδοι της πυρηνικής τρομοκρατίας δεν έχουν αλλάξει.
Αυτές που χρησιμοποιούσε ο Osama bin Laden, χρησιμοποιεί τώρα και ο Zelensky.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι ηγέτες, παρέχοντας οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στο καθεστώς του Zelensky, γίνονται χορηγοί και συνεργοί της πυρηνικής τρομοκρατίας» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Telegram ο Volodin.

Πυρά στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τον Volodin, πριν από περίπου 20 χρόνια οι ΗΠΑ υποστήριζαν πως «οι τρομοκράτες της Al Qaeda υπό τον Osama bin Laden, είχαν αποκτήσει πρόσβαση σε ραδιενεργές ουσίες» και ότι «σχεδίαζαν να δημιουργήσουν μια «βρώμικη» βόμβα ικανή να μολύνει μια μεγάλη περιοχή με ραδιενέργεια».
«Η απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη με τη χρήση μιας τέτοιας βόμβας υπήρχε έως το 2011, όταν ο Osama bin Laden εξοντώθηκε» επισημαίνει ο Volodin, ο οποίος επιτίθεται στο Κίεβο.

«Βρώμικη» βόμβα

«Το καθεστώς του Κιέβου διέταξε πυρηνικούς επιστήμονες να φτιάξουν μια «βρώμικη» βόμβα.
Συνεχίζουν να βομβαρδίζουν κρίσιμες υποδομές πυρηνικών σταθμών - στη Zaporozhia και στο Kursk - προκαλώντας έτσι μια ανθρωπιστική καταστροφή» υπογράμμισε ο Volodin.
Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu είχε τα προηγούμενα 24ωρα συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους ομολόγους του από ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία και Τουρκία, μεταφέροντας τις ανησυχίες του για πιθανή χρήση από την Ουκρανία μιας «βρώμικης» βόμβας.
Τις αιτιάσεις αυτές της Ρωσίας έχει απορρίψει κατηγορηματικά το Κίεβο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης