Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stremousov (Ρωσία): Πιάσαμε ολόκληρη ομάδα Ουκρανών δολιοφθορέων – Υπό έλεγχο το μέτωπο

Stremousov (Ρωσία): Πιάσαμε ολόκληρη ομάδα Ουκρανών δολιοφθορέων – Υπό έλεγχο το μέτωπο
Εκτιμάται πως 25.000 κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Kherson
Σχετικά Άρθρα

Εν αναμονή της ουκρανικής αντεπίθεσης στην Kherson, οι ρωσικές αρχές έκαναν γνωστό πως συνέλαβαν μια ολόκληρη ομάδα Ουκρανών δολιοφθορέων.
«Τα ξημερώματα της 24ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Kherson, κοντά στην τοποθεσία Berislav, ακινητοποιήσαμε μια ολόκληρη ουκρανική ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης» ανακοίνωσε στο Telegram ο Stremousov, ο οποίος είπε επίσης πως μια προσπάθεια των ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων να περάσουν τη γραμμή άμυνας αποκρούστηκε κοντά στον ποταμό Ingulets, προς την κατεύθυνση του Andreevsky.
«Αποκρούστηκε μια προσπάθεια τους να διαρρήξουν τη γραμμή άμυνας.
Όλα είναι υπό έλεγχο» υπογράμμισε ο Stremousov, ο οποίος τόνισε ότι οι Ουκρανοί συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την ανακατάληψη της Kherson, αλλά όλες είναι αποτυχημένες, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις διατηρούν τον έλεγχο.
Εκτιμάται πως τουλάχιστον 25.000 πολίτες έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Kherson εν αναμονή της ουκρανικής αντεπίθεσης ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι άντρες στις «κατεχόμενες» ή «προσαρτηθείσες» περιοχές της Ουκρανίας έχουν κληθεί προκειμένου να ενταχθούν σε τοπικές στρατιωτικές μονάδες που σχηματίζονται.
Υπενθυμίζεται πως η Kherson ήταν η πρώτη μεγάλη πόλη που έπεσε στα χέρια των Ρώσων μέσα σε λίγα 24ωρα από την εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου, χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποια σημαντική αντίδραση από τους Ουκρανούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης