Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική εταιρία «κηδεύει» και θάβει... ζωντανούς τους πελάτες της, για 57.000 δολάρια!

Ρωσική εταιρία «κηδεύει» και θάβει... ζωντανούς τους πελάτες της, για 57.000 δολάρια!
Η περίεργη επιχειρηματική δραστηριότητα, σκοπό έχει να κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το φόβο του θανάτου

Μια ρωσική εταιρεία προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να «ζήσουν» την δική τους κηδεία και να βιώσουν την εμπειρία του να θαφτούν ζωντανοί για 3,5 εκατομμύρια ρούβλια, ή σχεδόν 57.000 δολάρια.
Όπως γράφει η New York Post, η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya ανακοίνωσε την επιχειρηματική της δραστηριότητα προ ημερών με την υπόσχεση να βοηθήσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν κρυμμένες «ψυχικές ικανότητες», ώστε να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία.

Η Preobrazhenskaya περιέγραψε τη νοσηρή προσφορά ως «πραγματικό σύμβολο του να παλεύεις για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον», σε μια ανάρτηση στο Instagram που ανακοινώνει το εγχείρημα. Υπάρχουν δύο πακέτα για να παρευρεθείτε στο δικό σας τελευταίο... αντίο:
- H "διαδικτυακή κηδεία", η οποία κοστίζει περίπου 15.000 δολάρια και αποκαλείται "θεραπεία για φόβους και άγχη".
- Και η κηδεία «full immersion», όπου οι πελάτες θάβονται κυριολεκτικά για έως και μία ώρα.
Το πακέτο «πλήρους εμβάπτισης» περιλαμβάνει μια πλήρη θρησκευτική εξόδιο ακολουθία και μια «υποχρεωτική αναβίωση με μια ολόπλευρη και αναζωογονημένη επίγνωση της αποστολής τους», η οποία υποτίθεται ότι ανανεώνει την «επιθυμία του ανθρώπου να ζήσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης