Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Trump σε Biden: Οι Δημοκρατικοί είναι ενάντια στο πετρέλαιο, τον θεό και τα όπλα – Καταστρέφουν τις ΗΠΑ

Επίθεση Trump σε Biden: Οι Δημοκρατικοί είναι ενάντια στο πετρέλαιο, τον θεό και τα όπλα – Καταστρέφουν τις ΗΠΑ
«Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ, πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι που αφήνουν τη χώρα μας να καταστραφεί» είπε ο Trump για τους Δημοκρατικούς
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία κριτική στους Δημοκρατικούς άσκησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump μιλώντας στο Robstown του Τέξας εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου.
Όπως είπε ο Trump, οι Δημοκρατικοί είναι ενάντια στο «πετρέλαιο, τον θεό και τα όπλα τα τρία βασικά στοιχεία αυτής της πολιτείας».
«Λένε ότι το Τέξας θα γίνει μπλε (σ.σ. το χρώμα των Δημοκρατικών) δεν θα γίνει μπλε: Είναι Trump!», συνέχισε επευφημούμενος από τους συγκεντρωμένους.
«Ο τρόπος ζωής του Τέξας είναι υπό πολιορκία. Είναι ενάντια στο πετρέλαιο, τον Θεό και τα όπλα και λένε ότι θα τα πάνε καλά στο Τέξας. Δεν νομίζω», σημείωσε.
O Trump προειδοποίησε για περαιτέρω καταστροφή των επιτευγμάτων, που πέτυχε ως πρόεδρος από την κυβέρνηση Biden, εστιάζοντας στο άνοιγμα των συνόρων στο Τέξας.

Καταστρέφουν τη χώρα

«Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ, πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι που αφήνουν τη χώρα μας να καταστραφεί», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Trump εξήρε την πολιτική ποιότητα των Ρεπουμπλικάνων υποψήφιων του Τέξας, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη του Greg Abbott.
«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τελειώσει αυτή η τρέλα, και είναι η τρέλα», σημείωσε.
«Αν θέλετε να αποτύχει η χώρα μας, ψηφίστε Δημοκρατικό. Αλλά αν θέλετε να προστατέψετε την Αμερική και τον τρόπο ζωής μας, ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους, πρόσθεσε.

«Δεν ξέρουν τι κάνουν»

«Οι Αμερικανοί αξίζουν ένα Κογκρέσο και έναν πρόεδρο που προστατεύουν τα σύνορα του έθνους μας. Λέγεται, μια πολύ απλή πολιτική: Πρώτα η Αμερική»,
υπογράμμισε.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, καυτηρίασε τη στάση των Δημοκρατικών και του Joe Biden που τάχθηκαν κατά της πολιτικής MAGA του Trump (Make America Great Again).
«Πώς μπορούν να το λένε αυτό;» διερωτήθηκε. «Έχουμε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι στο διάολο κάνουν», απάντησε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης