Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sunak (Βρετανία): Διεκδικώ την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία

Sunak (Βρετανία): Διεκδικώ την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία
Ο Sunak ανακοίνωσε επισήμως την Κυριακή 23/10 την υποψηφιότητά του στην κούρσα για την Downing Street
Σχετικά Άρθρα

Την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία της Βρετανίας διεκδικεί ο πρώην υπουργός των Οικονομικών επί Boris Johnson, Rishi Sunak.
Ο Sunak ανακοίνωσε επισήμως την Κυριακή 23/10 την υποψηφιότητά του στην κούρσα για την Downing Street, διεκδικώντας την αντικατάσταση της Liz Truss στην πρωθυπουργία, έχοντας συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 100 βουλευτών-υποστηρικτών του ώστε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας. Μάλιστα, είχε προηγηθεί το βράδυ του Σαββάτου 21/10 συνάντησή του με τον Boris Johnson, που επίσης ετοιμάζεται να κατέβει στη μάχη της διαδοχής.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία μεγάλη χώρα, αλλά αντιμετωπίζουμε μία πρωτοφανή οικονομική κρίση», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Sunak, εξηγώντας πως «αυτός είναι ο λόγος που διεκδικώ την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, ώστε να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός».
Μάλιστα, στο tweet που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, υπόσχεται ότι θέλει «να διορθώσει την οικονομία μας, να ενώσει το κόμμα μας και να προσφέρει για τη χώρα μας».
rishi.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης