Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόστα Ρίκα - Συντριβή μικρού αεροσκάφους με πέντε Γερμανούς επιβάτες: Εντοπίστηκαν δύο σοροί και συντρίμμια

Κόστα Ρίκα - Συντριβή μικρού αεροσκάφους με πέντε Γερμανούς επιβάτες: Εντοπίστηκαν δύο σοροί και συντρίμμια
Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου και δύο σοροί
Σχετικά Άρθρα

Δυο σοροί εντοπίστηκαν  στο ανατολικό τμήμα της Κόστα Ρίκα, όπου μικρό αεροσκάφος με πέντε Γερμανούς επιβάτες και έναν Ελβετό πιλότο κατέπεσε στη θάλασσα της Καραϊβικής.
«Βρήκαμε συντρίμμια και τμήματα του αεροπλάνου που παρέσυραν ρεύματα (και) δύο πτώματα, αυτό ενός ανηλίκου και μέρος του πτώματος ενηλίκου», ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας της κεντρικής Αμερικής, ο Jorge Torres, επιβεβαιώνοντας πως εντοπίστηκε το αεροσκάφος που αγνοείτο.
Ο υφυπουργός, Martín Arias, ανέφερε πως συντρίμμια του αεροπλάνου, που είχε αναχωρήσει από το νότιο Μεξικό βρέθηκαν «28 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Λιμόν».

Επέβαινε ο ιδρυτής αλυσίδας γυμναστηρίων

Στο μικρό αεροσκάφος, όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, επέβαιναν ο ιδρυτής της αλυσίδας γυμναστηρίων McFit, ο 53χρονος Rainer Schaller, η 44χρονη σύντροφός του και τα δυο παιδιά τους, καθώς και ακόμη ένας άνδρας 44 ετών, ενώ ο 66χρονος πιλότος ήταν Ελβετός υπήκοος.
Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος εκτελούσε ιδιωτική πτήση και είχε απογειωθεί στις 21/10 από την πολιτεία Τσιάπας, στο νότιο Μεξικό, ενώ στη συνέχεια έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Κόστα Ρίκα ενώ κατευθυνόταν στη Λιμόν για προσγείωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης