Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Θετική στον κορωνοιό η διευθύντρια των CDC – Νοσεί με ήπια συμπτώματα

ΗΠΑ: Θετική στον κορωνοιό η  διευθύντρια των CDC – Νοσεί με ήπια συμπτώματα
Η 53χρονη διευθύντρια των CDC έχει λάβει αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων και αντιμετωπίζει «ήπια συμπτώματα»

Θετική στον κορωνοιό η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), της κυριότερης ομοσπονδιακής υπηρεσίας υγείας των ΗΠΑ, η Rochelle Walensky, η οποία γνωστοποίησε ότι έχει εκδηλώσει «ήπια» συμπτώματα της COVID-19.
Η 53χρονη διευθύντρια των CDC έχει λάβει αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων και αντιμετωπίζει «ήπια συμπτώματα», ενώ τηρώντας τις οδηγίες της υπηρεσίας της, βρίσκεται «σε απομόνωση στο σπίτι της και θα συμμετάσχει στις προγραμματισμένες συναντήσεις της ψηφιακά», σύμφωνα με δελτίο Τύπου από τα CDC.
Ήδη, το προσωπικό της υπηρεσίας και οι στενές επαφές της ενημερώθηκαν και θα παρακολουθούν την υγεία τους τις επόμενες ημέρες.
Σημειώνεται ότι η Rochelle Walensky, που ανέλαβε τη θέση τον Ιανουάριο του 2021, συγκαταλέγεται στους πολλούς κρατικούς αξιωματούχους που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού προέδρου, J. Biden που νόσησε τον Αύγουστο.
Οι ιοί που προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού «εξαπλώνονται στις ΗΠΑ», σημείωσε η Rochelle Walensky μέσω Twitter την Παρασκευή 21/10. «Κάντε επικαιροποιημένο εμβόλιο για την COVID-19 και το ετήσιο αντιγριπικό σας εμβόλιο», παρότρυνε και πρόσθεσε «μείνετε στο σπίτι αν ασθενείτε. Τηρείτε τους κανόνες υγιεινής για τα χέρια σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης