Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Κίνα ο Scholz στις αρχές του Νοεμβρίου, πριν τη σύνοδο της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας

Στην Κίνα ο Scholz στις αρχές του Νοεμβρίου, πριν τη σύνοδο της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας
O Scholz πιθανόν θα γίνει ο πρώτος ηγέτης δυτικής χώρας που θα επισκεφθεί την Κίνα αφότου ξέσπασε η πανδημία του νέου κορωνοϊού
Σχετικά Άρθρα

Στην Κίνα συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία επιχειρηματιών, στις αρχές του Νοεμβρίου, θα βρεθεί ο γερμανός καγκελάριος, Ο. Scholz, δύο εβδομάδες πριν από τη σύνοδο της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας, είτε και μετά από αυτό.
Το ταξίδι του Scholz στην Κίνα επιβεβαίωσε στις 21/10 ο επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, μετά από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Scholz στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου εδώ και καιρό και μάλιστα, το γεγονός ότι προγραμματίζεται να γίνει δύο εβδομάδες πριν από τη σύνοδο της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας μοιάζει «αρκετά πρακτικό», σχολίασε, αν και η επίσκεψη μπορεί να γίνει επίσης μετά τη σύνοδο.
Πάντως, ο Scholz πιθανόν θα γίνει ο πρώτος ηγέτης δυτικής χώρας που θα επισκεφθεί την Κίνα αφότου ξέσπασε η πανδημία του νέου κορωνοϊού, ενώ στα σχέδιά του είναι τον επόμενο μήνα να επισκεφτεί επίσης το Βιετνάμ και τη Σιγκαπούρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης