Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόστα Ρίκα: Αγνοείται μικρό αεροσκάφος με 5 Γερμανούς επιβάτες – Έρευνες για τον εντοπισμό του

Κόστα Ρίκα: Αγνοείται μικρό αεροσκάφος με 5 Γερμανούς επιβάτες – Έρευνες για τον εντοπισμό του
Η επικοινωνία του αεροσκάφος με τον πύργο ελέγχου χάθηκε κοντά στην La Barra de Parismina

Οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός μικρού αεροσκάφους με πέντε Γερμανούς επιβάτες, το οποίο εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21/10 σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Κόστα Ρίκα, θα συνεχιστούν εκ νέου σήμερα, Σάββατο 22/10.
Το αεροσκάφος αναχώρησε από το Μεξικό με πέντε Γερμανούς υπηκόους, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας της κεντρικής Αμερικής, Jorge Torres.
«Λάβαμε επείγουσα ειδοποίηση για (ότι εξαφανίστηκε) μικρό αεροσκάφος, (που εκτελούσε) ιδιωτική πτήση από το Μεξικό προς το αεροδρόμιο της Limon» (ανατολικά), εξήγησε ο υπουργός.
«Η επικοινωνία του αεροσκάφος με τον πύργο ελέγχου χάθηκε κοντά στην La Barra de Parismina στις κοσταρικανές ακτές στην Καραϊβική και ενεργοποιήσαμε αμέσως εσωτερικά πρωτόκολλα» για να εντοπιστεί, πρόσθεσε ο Jorge Torres, σύμφωνα με τον οποίο το αεροπλάνο εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21/10 στις 18:00 (τοπική ώρα, Σάββατο στις 03:00 ώρα Ελλάδας).
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σταμάτησαν όταν έπεσε η νύχτα και επικρατούσαν «κακές καιρικές συνθήκες» και το Σάββατο 22/10 αναμένεται να συνεχιστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης