Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov (Ρωσία): Οι μαχητές μας διώχνουν τους Ουκρανούς από το Donbass

Kadyrov (Ρωσία): Οι μαχητές μας διώχνουν τους Ουκρανούς από το Donbass
O Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τσετσενίας Apty Alaudinov ανακοίνωσε την προέλαση αυτής της μονάδας και των δυνάμεων του LPR κοντά στο Soledar

Οι μαχητές του τάγματος West-Akhmat κατάφεραν να καταλάβουν αμυντική δομή της Ουκρανίας στο Donbass, σύμφωνα με τον Τσετσένο στρατηγό Ramzan Kadyrov.
«Ως αποτέλεσμα καλά συντονισμένων και ικανών ενεργειών, κατελήφθη μια άλλη γραμμή, την οποία κρατούσε ο εχθρός για αρκετό καιρό.
Τα παιδιά μας δούλεψαν υποδειγματικά και την κατέλαβαν, έλαβαν μεγάλο αριθμό οπλικών όπλων», έγραψε στο Telegram.
Σε ποιο συγκεκριμένο τομέα του μετώπου συνέβη αυτό, ο Kadyrov δεν διευκρίνισε.
Σημειώνεται πως προηγουμένως είχε αναφερθεί σε ανεπιτυχή προσπάθεια του ουκρανικού στρατού να διαρρήξει ένα τμήμα της γραμμής άμυνας που ελέγχεται από τις ειδικές δυνάμεις του συντάγματος Akhmat.
Νωρίτερα, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τσετσενίας Apty Alaudinov ανακοίνωσε την προέλαση αυτής της μονάδας και των δυνάμεων του LPR κοντά στο Soledar.
Στις αρχές Οκτωβρίου, είπε ότι η κατάσταση στις πρώτες γραμμές κοντά στο Lisichansk , το Seversk και το Yakovlevka ήταν υπό τον έλεγχο των ειδικών δυνάμεων Akhmat και του Δεύτερου Σώματος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης