Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χρυσή Μπάλα: Άξιος ο Μπενζεμά, αλλά αν όχι τώρα με τον Κουρτουά τότε μάλλον ποτέ για έναν goalkeeper!

Χρυσή Μπάλα: Άξιος ο Μπενζεμά, αλλά αν όχι τώρα με τον Κουρτουά τότε μάλλον ποτέ για έναν goalkeeper!
Ο Καρίμ Μπενζεμά αξίζει πέραν κάθε αμφιβολίας την Χρυσή Μπάλα για το 2022, ωστόσο αυτό που μένει ως τελικό συμπέρασμα για μία ακόμη φορά από αυτά τα βραβεία, είναι πως αφού δεν το κατάφερε ο Κουρτουά με τέτοια σεζόν που είχε πέρσι δεν υπάρχει περίπτωση μελλοντικά τερματοφύλακας να παρει το βραβείο!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Γάλλος σέντερ φόρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε μία εξαιρετική χρονιά και επιτέλους βγαίνοντας από τις σκιές του παρελθόντος κατάφερε να αναδειχθεί σε κορυφαίο, παίρνοντας το βραβείο και έχοντας βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα του να κατακτήσει εκτός από το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League για 14η φορά! Έχοντας δει τον Ρονάλντο και τον Μόντριτς από τους συμπαίκτες του τα προηγούμενα χρόνια να περνούν τη χρυσή μπάλα, ήρθε η ώρα και του Μπενζεμά να προστεθεί σε αυτήν την λίστα.

Η κουβέντα όμως που άνοιξε και πάλι έχει να κάνει με το πως είναι δυνατόν με όλα αυτά που πέτυχε σε αυτήν την χρονιά και ο Τιμπό Κουρτουά να μην είναι καν στην τριάδα! Κανονικά αν κάποιος δει με ψυχρό μάτι τη σεζόν χωρίς τον Βέλγο η Ρεάλ δεν θα ήταν καν στα ημιτελικά, πολύ δε περισσότερο στον τελικό ή με το Κύπελλο στα χέρια! Η εμφάνιση του Βέλγου γκολκίπερ στο ματς του Παρισιού με τη Λίβερπουλ πέρασε στην ιστορία αφού για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια ένας τερματοφύλακας έκανε περισσότερες από πέντε αποκρούσεις σε έναν τελικό. Ο Κουρτουά έκανε 11 επεμβάσεις, μερικές από αυτές μάλιστα συγκλονιστικές, ειδικά εκείνη με την οποία στέρησε τον Σαλάχ λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού από το να στείλει το ματς τουλάχιστον στην παράταση!

Διαβάστε περισσότερα στο BNsports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης