Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stremousov (Ρωσία): Αμετάβλητο το μέτωπο στην Kherson, άμεσα μεγάλη μάχη – Εκκένωση λόγω βομβαρδισμών

Stremousov (Ρωσία): Αμετάβλητο το μέτωπο στην Kherson, άμεσα μεγάλη μάχη – Εκκένωση λόγω βομβαρδισμών
Περιμένουμε άμεσα μια επίθεση στην Kherson από τους Ουκροναζί είπε ο Stremousov
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως παραμένει αμετάβλητο το μέτωπο στην περιοχή της Kherson διατύπωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης Kirill Stremousov, επισημαίνοντας πως ήταν απαραίτητη η εκκένωση της πόλης λόγω των βομβαρδισμών των Ουκρανών.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας, οι Ουκραναζί με την ώθηση της Δύσης, θα αρχίσουν μια επίθεση στο εγγύς μέλλον στην πόλη της Kherson.
Ο βομβαρδισμός της Kherson δεν αποκλείεται, όπως και ο βομβαρδισμός της περιοχής που βρίσκεται στα δυτικά του ποταμού» είπε ο Stremousov.

Θα αρχίσει άμεσα η μάχη

«Η μάχη για την Kherson θα αρχίσει στο άμεσο μέλλον.
Γίνονται συστάσεις στον άμαχο πληθυσμό να φύγει από την περιοχή λόγω των επικείμενων σκληρών συγκρούσεων, έτσι ώστε να μην εκτεθούν σε ένα μη απαραίτητο κίνδυνο» είπε ο Stremousov.
Είχε προηγηθεί η προειδοποίηση του κυβερνήτη της Kherson, Volodymyr Saldo, ο οποίος είχε ζητήσει από τους κατοίκους που βρίσκονταν δυτικά της όχθης του Δνείπερου ποταμού να μετακινηθούν στα ανατολικά εξαιτίας του κινδύνου για πλημμύρες εάν οι Ουκρανοί χτυπούσαν το φράγμα στον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya.
Επιπλέον, κατά τον Saldo, ένας ακόμα λόγος για την απομάκρυνση των κατοίκων ήταν προκειμένου να δημιουργηθούν ευρείας κλίμακας αμυντικές οχυρώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης