Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Κατάρρευση της κατασκευαστικής εμπιστοσύνης τον Οκτώβριο του 2022

ΗΠΑ: Κατάρρευση της κατασκευαστικής εμπιστοσύνης τον Οκτώβριο του 2022
Οι δείκτες των τρεχουσών πωλήσεων και της κίνησης υποψήφιων αγοραστών αποδυναμώθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Μάιο του 2020.
Φαίνεται ότι η αυταπάτη και η ελπίδα μπορούν να διαρκέσουν τόσο πολύ, ακόμα και όταν ο μισθός κάποιου εξαρτάται από αυτά, καθώς η εμπιστοσύνη των κατασκευαστών κατοικιών στις ΗΠΑ κατέρρευσε.
Οι τιμές εκτινάχθηκαν στα ύψη μαζί με τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων και την καταστροφή της οικονομικής προσιτότητας για τους περισσότερους Αμερικανούς.
Ενάντια στις προσδοκίες για μια μικρή πτώση από 46 τον Σεπτέμβριο σε 43 τον Οκτώβριο, ο ονομαστικός δείκτης εμπιστοσύνης έπεσε στο 38, το χαμηλότερο από το ναδίρ του πανικού των lockdown λόγω COVID (που ήταν χειρότερο από την πιο αδύναμη πρόβλεψη όλων των οικονομολόγων που συμμετείχαν στην έρευνα).
2_267.jpg
Κάτω από την «κουκούλα», το μέτρο της έκθεσης για τις μελλοντικές πωλήσεις υποχώρησε 11 μονάδες στις 35, το χαμηλότερο από το 2012, ενώ οι δείκτες των τρεχουσών πωλήσεων και της κίνησης υποψήφιων αγοραστών αποδυναμώθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Μάιο του 2020.
3_208.jpg
Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης