Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγωδία στη Ρωσία: Στρατιωτικό αεροπλάνο Su-34 συνετρίβη σε κτίριο κατοικιών στο Yeysk - 4 νεκροί, 25 τραυματίες, 6 αγνοούμενοι

Τραγωδία στη Ρωσία: Στρατιωτικό αεροπλάνο Su-34 συνετρίβη σε κτίριο κατοικιών στο Yeysk - 4 νεκροί,  25 τραυματίες, 6 αγνοούμενοι
Όπως σημειώθηκε, οι πιλότοι εκτινάχθηκαν.
(upd) Το επιχειρησιακό αρχηγείο της επικράτειας του Κρασνοντάρ ανακοίνωσε αύξηση του αριθμού των θανάτων ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς σε ένα εννιαώροφο κτίριο στο Yeysk, στο οποίο έπεσε στρατιωτικό αεροπλάνο, σε 4 άτομα, ενώ ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε σε 25.

Νωρίτερα, το Interfax ενημέρωσε πως αγνοούνται ακόμη 6 άτομα .

Νωρίτερα, το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης του Κουμπάν ανέφερε τον θάνατο 3 ανθρώπων στο Yeysk ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς σε ένα εννιαώροφο κτίριο, στο οποίο συνετρίβη στρατιωτικό αεροπλάνο.
«Αυτή τη στιγμή, 3 άνθρωποι έχουν πεθάνει, 10 νοσηλεύονται», δήλωσε στους δημοσιογράφους η υπηρεσία Τύπου της Κεντρικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας για την Επικράτεια του Κρασνοντάρ.
Με τη σειρά του το Υπουργείο Πολιτικής Άμυνας και Εκτάκτων Καταστάσεων της Επικράτειας ενημερώνει στο τηλεγραφικό του κανάλι ότι οι εκκενωμένοι κάτοικοι του σπιτιού θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε οικοτροφεία.
Επιχειρησιακή ομάδα του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας και Εκτάκτων Αναγκών της Επικράτειας, με επικεφαλής τον υπουργό Sergei Shtrikov, αναχώρησε για τον τόπο της έκτακτης ανάγκης.
Ένα από τα θύματα της πυρκαγιάς σε ένα εννιαώροφο κτίριο στο Γεϊσκ, στο οποίο έπεσε στρατιωτικό αεροπλάνο, νοσηλεύεται στην εντατική, σύμφωνα με το Interfax στο Κεντρικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Yeysk.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, «περίπου 30 διαμερίσματα επλήγησαν από τη φωτιά».
"Οι διασώστες δεν μπορούν ακόμη να αρχίσουν να σβήνουν τη φωτιά.
Η έκρηξη των πυρομαχικών έχει σταματήσει, αλλά οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης φοβούνται να μην εκραγούν όλα τα πυρομαχικά.
Την ίδια στιγμή, ορισμένοι κάτοικοι έχουν εκκενωθεί", αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, η αιτία του ατυχήματος μπορεί να είναι ένα πουλί που μπήκε στον κινητήρα κατά την απογείωση», πρόσθεσε.

Το ιστορικό της πτώσης

Σύμφωνα με την αρχική είδηση, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος Su-34 συνετρίβη κοντά σε ένα κτίριο κατοικιών στο Yeysk σύμφωνα με το Interfax.

«Το Su-34 έπεσε, οι πληροφορίες διερευνώνται», είπε η πηγή.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε αργότερα ότι το μαχητικό Su-34 συνετρίβη εντός της πόλης.
Καύσιμα πήραν φωτιά στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους στην αυλή μιας από τις κατοικημένες περιοχές.
Όπως σημειώθηκε, οι πιλότοι εκτινάχθηκαν.
Σύμφωνα με το στρατιωτικό τμήμα, η αιτία της συντριβής ήταν η ανάφλεξη μιας από τις μηχανές κατά την απογείωση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ πετούν και ελικόπτερα γύρω από το κτίριο.
Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για κτίριο εννέα ορόφων, το οποίο φλέγεται, πιθανόν από τα καύσιμα του αεροσκάφους.
Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι φλέγονται τέσσερις όροφοι.

Δεν υπάρχουν για την ώρα πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες.

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης