Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πώς συνδέονται τα εμβόλια για Covid με την εκτόξευση των ποσοστών καρκίνου; - Η απόκρυψη και τα αποκαλυπτικά διαγράμματα

Πώς συνδέονται τα εμβόλια για Covid με την εκτόξευση των ποσοστών καρκίνου;  - Η απόκρυψη και τα αποκαλυπτικά διαγράμματα
Που οφείλεται η απότομη και ραγδαία αύξηση των ποσοστών καρκίνου - Ζητούνται απαντήσεις
Σχετικά Άρθρα

Θάνατοι από καρκίνο, χαρακτηρίζονται σκόπιμα ως απώλειες από Covid όπως παρουσιάζει με μία σειρά από διαγράμματα ο Ethical Skeptic, κάνοντας λόγο για προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος ότι τα εμβόλια για τον ιό οδήγησαν σε ραγδαία αύξηση των ποσοστών καρκίνου.
Όπως σημειώνεται στο άρθρο του, επτά από τους 11 κωδικούς Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (ICD) που παρακολουθούνται από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ - συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου - παρουσίασαν απότομες αυξήσεις ξεκινώντας από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2021.
«Αυτή η ημερομηνία έναρξης δεν είναι τυχαία, καθώς συμπίπτει επίσης με ένα βασικό σημείο καμπής σχετικά με μια συγκεκριμένη σωματική παρέμβαση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ», ο Ethical Skeptic, ο οποίος συστήνεται ως πρώην αξιωματούχος στον τομέα των πληροφοριών.
Με άλλα λόγια, ο Απρίλιος του 2021 ήταν σημείο καμπής, επειδή μεγάλα τμήματα του αμερικανικού πληθυσμού λάμβαναν τα πρώτα τους εμβόλια για τον Covid, αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ιστότοπος Noqreport.

Οι διαγνώσεις καρκίνου σε άνοδο

Το παρακάτω γράφημα της Dr. Jennifer Brown απεικονίζει το μοτίβο κυκλικών κυμάτων των διαγνώσεων καρκίνου, από τον Ιανουάριο του 2015 και την 1η Οκτωβρίου 2022.
Όπως σημειώνεται στο πλαίσιο κειμένου επάνω δεξιά: «Θα πρέπει να είμαστε σε ένα ή κοντά σε ένα εποχιακό ναδίρ.
Αντίθετα, βρισκόμαστε σε μια εκτόξευση του CA [καρκίνος] όλων των εποχών και οδεύουμε προς τα πάνω.
Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην αναφορά CA, επομένως αυτό πιθανότατα υποδηλώνει την πραγματική υπέρβαση.
Σε κανένα σημείο τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχουμε δει αυτό το ποσοστό νέων διαγνώσεων καρκίνου. Φταίνε τα εμβόλια του Covid;
Πιθανώς, εκτός και αν μπορέσουμε να εντοπίσουμε έναν άλλο ευρέως διαδεδομένο περιβαλλοντικό παράγοντα ή έκθεση που εισήχθη στον πληθυσμό, μαζικά, στις αρχές του 2021, που δεν υπήρχε πριν.
1_520.JPG

Η απόκρυψη

Σύμφωνα με την ανάλυση του The Ethical Skeptic των δεδομένων της Εβδομαδιαίας Έκθεσης Νοσηρότητας και Θνησιμότητας των ΗΠΑ (MMWR), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ φιλτράρουν και επαναπροσδιορίζουν τους θανάτους από καρκίνο ως θανάτους από Covid από την 14η εβδομάδα του 2021 για να εξαλείψουν τις νοσήσεις από καρκίνο.
Τα ακόλουθα δύο γραφήματα, που δημοσιεύτηκαν στο Twitter την 1η και 2η Οκτωβρίου 2022, απεικονίζουν πώς αποκρύπτεται τεχνητά η θνησιμότητα από καρκίνο.
Όπως εξηγείται από το The Ethical Skeptic: «Η δυναμική του σετ είναι πολύπλοκη, αλλά η αρχή είναι απλή. Όταν ένα πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει τον Καρκίνο ως UCoD (υποκείμενη αιτία θανάτου) και το COVID ως MCoD (κύρια αιτία θανάτου) — το UCoD και το MCoD ανταλλάσσονται και ο COVID καταγράφεται ως UCoD 100% (425/εβδομάδα).
«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 20% όλων των θανάτων από τον κορωνοϊό κάθε εβδομάδα, που τυχαίνει επίσης να είναι άτομα που πεθαίνουν από καρκίνο — κάτι που είναι εξαιρετικά υψηλότερο από ό,τι θα έπρεπε.
Αυτό είναι ξεκάθαρα υπερ-απόδοση = ισοδυναμεί ακριβώς με τη διαφορά μεταξύ της καμπύλης υστέρησης του κώδικα Καρκίνου και όλων των άλλων ICD-10. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν το CDC είναι… Τι κάνει κανείς όταν η θνησιμότητα από τον Covid δεν είναι πλέον αρκετά σημαντική για να κρύψει την υπερβολική θνησιμότητα από καρκίνο;»


2_404.JPG

3_272.JPG

Αυτό που υποστηρίζει ο «Ethical Sceptic» είιναι ότι το 20% των εβδομαδιαίων λεγόμενων θανάτων από Covid είναι στην πραγματικότητα θάνατοι από καρκίνο, κάτι που είναι μάλλον εκπληκτικό.
Αλλά η ανταλλαγή των υποκείμενων και των κύριων αιτιών θανάτου, η καταχώριση του Covid ως η κύρια αιτία, αποκρύπτει (σε κάποιο βαθμό) το γεγονός ότι οι θάνατοι από καρκίνο ξεπερνούν την οροφή.
Σύμφωνα με την ανάλυσή του, το εμβόλιο του Covid σκοτώνει 7.300 Αμερικανούς την εβδομάδα.


deaths_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης