Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξαλλη η Nancy Pelosi απειλεί να χτυπήσει τον Trump: «Θα τον διώξω με γροθιές και θα πάω φυλακή ευτυχισμένη»

Έξαλλη η Nancy Pelosi απειλεί να χτυπήσει τον Trump: «Θα τον διώξω με γροθιές και θα πάω φυλακή ευτυχισμένη»
Παρασκήνιο από όσα συνέβησαν κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021
Σχετικά Άρθρα

Νέα άγνωστα μέχρι βίντεο και ηχογραφημένα μηνύματα από όσα συνέβησαν κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η εξεταστική επιτροπή του Κογκρέσου.
Σε ένα από αυτά η Nancy Pelosi έξαλλη απειλεί να χτυπήσει τον Donald Trump.

Συγκεκριμένα, σε ένα τμήμα της ηχογράφησης που εξασφάλισε το CNN από την κόρη της Nancy Pelosi, ο αρχηγός του προσωπικού ασφαλείας της Pelosi τής λέει ότι οι μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν τον Trump να έρθει στο Καπιτώλιο. Τότε εκείνη του απαντά: «Αν έρθει, θα τον διώξω με μπουνιές. Και θα πάω φυλακή και θα είμαι ευτυχισμένη».

Στην εξεταστική παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα όμως στο αμοντάριστο υλικό που υπάρχει φαίνεται το χάος που επικρατεί κατά τη διάρκεια της εισβολής κατά την οποία πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο δείχνει τις κινήσεις της Πελόζι στις 6 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεφωνήματος που έκανε στον τότε αντιπρόεδρο Pence ρωτώντας τον για τη σωματική του ασφάλεια, μετά από απειλές που ακούστηκαν όπως «Κρεμάστε τον Pence».
«Βρισκόμαστε στο Fort McNair, το οποίο έχει εγκαταστάσεις για να συναντηθεί η Βουλή και η Γερουσία, ως εφεδρικό σχέδιο… εάν συμβεί οτιδήποτε που θα το δικαιολογούσε», λέει η Πελόζι στον Pence. «Θα προτιμούσαμε να πάμε στο Καπιτώλιο, αλλά δεν φαίνεται να είναι ασφαλές» πρόσθεσε. Παράλληλα, παρότρυνε τον Πενς να παραμείνει κρυμμένος από τους ταραχοποιούς. «Μην αφήσεις κανέναν να μάθει πού βρίσκεσαι.» συνέχισε η Nancy Pelosi.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης