Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kiyosaki: Tα συνταξιοδοτικά ταμεία στις ΗΠΑ γνωρίζουν ότι τα fiat χρήματα, οι μετοχές και τα ομόλογα θα εξαϋλωθούν

Kiyosaki: Tα συνταξιοδοτικά ταμεία στις ΗΠΑ γνωρίζουν ότι τα fiat χρήματα, οι μετοχές και τα ομόλογα θα εξαϋλωθούν
Σε ένα tweet, ο συγγραφέας του «Rich Dad, Poor Dad» ανέφερε ότι αγοράζει bitcoin επειδή τα συνταξιοδοτικά ταμεία το αγοράζουν επίσης

Tα συνταξιοδοτικά ταμεία γνωρίζουν ότι τα fiat χρήματα, οι μετοχές και τα ομόλογα θα εξαϋλωθούν, για αυτό αγοράζουν Bitcoin… ανέφερε ο Robert Kiyosaki.
Ειδικότερα, σε ένα tweet, ο συγγραφέας του «Rich Dad, Poor Dad» ανέφερε ότι αγοράζει bitcoin επειδή τα συνταξιοδοτικά ταμεία το αγοράζουν επίσης:
«Γιατί αγοράζω bitcoin.
Τα συνταξιοδοτικά ταμεία είναι οι μεγαλύτερες επενδυτικές επιχειρήσεις στον κόσμο»…
Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα άρθρο του Forbes με τίτλο «Η σύνταξή σας έγινε τζόγος… στα κρυπτονομίσματα».
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, το 94% των συντάξεων των κρατικών και τοπικών κυβερνήσεων στις ΗΠΑ επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.
Η έρευνα αποτελεί μέρος της τελευταίας μελέτης για την επενδυτική εμπιστοσύνη, που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο από το Ινστιτούτο CFA, την παγκόσμια ένωση επαγγελματιών επενδύσεων.
Η μελέτη έδειξε ότι οι θεσμικοί επενδυτές έχουν γίνει μεγαλύτεροι χρήστες κρυπτονομισμάτων, με τα δύο τρίτα να λένε ότι επενδύουν σε αυτά τα προϊόντα.
Επιπλέον, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση επενδύονται και σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Χρυσός, ασήμι και bitcoin…

Σε άλλο tweet, ο Kiyosaki εξήγησε γιατί συστήνει την αγορά χρυσού, ασημιού και bitcoin.
Ο διάσημος συγγραφέας εξήγησε ότι, όταν οι συντάξεις καταρρεύσουν, οι κεντρικές τράπεζες δεν θα διορθώσουν τον πληθωρισμό.
Σημείωσε ότι οι συντάξεις ανέκαθεν επένδυαν σε χρυσό και ασήμι και τώρα επενδύουν σε bitcoin.
Την περασμένη εβδομάδα, η Τράπεζα της Αγγλίας είπε στους νομοθέτες ότι ορισμένα συνταξιοδοτικά ταμεία απείχαν ώρες από την κατάρρευση όταν αποφάσισε να παρέμβει στη βρετανική αγορά ομολόγων μετά από ένα sell off.

Ο Kiyosaki δήλωσε επίσης στο tweet του ότι τα συνταξιοδοτικά ταμεία γνωρίζουν ότι τα fiat χρήματα, οι μετοχές και τα ομόλογα θα εξαϋλωθούν.
Ο διάσημος συγγραφέας προειδοποίησε πρόσφατα ότι το τέλος του πλαστικού χρήματος πλησιάζει, προτρέποντας τους επενδυτές να επενδύσουν σε «πραγματικό χρήμα»: χρυσό, ασήμι και bitcoin.
Ο συγγραφέας συνιστά την αγορά bitcoin μαζί με χρυσό και ασήμι εδώ και αρκετό καιρό.
Τον περασμένο μήνα, προέτρεψε τους επενδυτές να μπουν στην κρυπτονομίσματα τώρα, πριν συμβεί το μεγαλύτερο κραχ στην παγκόσμια ιστορία.
Σημείωσε τον Ιούνιο ότι περιμένει την τιμή του bitcoin να δοκιμάσει τα 1.100 δολάρια.
Την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι καθώς η Federal Reserve συνεχίζει να αυξάνει τα επιτόκια, θα υπάρξουν ευκαιρίες αγοράς σε χρυσό, ασήμι και bitcoin.
Προέβλεψε επίσης ότι το αμερικανικό δολάριο θα καταρρεύσει μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου έτους μετά τo pivot της Fed.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης