Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk λανσάρει άρωμα που λέγεται... «Καμένα Μαλλιά» - «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου»

Ο Elon Musk λανσάρει άρωμα  που λέγεται... «Καμένα Μαλλιά» - «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου»
«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου» είναι η περιγραφή του προϊόντος, που κοστίζει 100 δολάρια το μπουκάλι και πρόκειται να ξεκινήσει να αποστέλλεται το πρώτο τρίμηνο του 2023

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Elon Musk, λανσάρει ένα άρωμα το οποίο, αναμενόμενα, είναι και αυτό ιδιαίτερο.
Ο ιδιόρρυθμος δισεκατομμυριούχος Elon Musk ανακοίνωσε ότι η νέα του επιχειρηματική κίνηση έχει να κάνει με τον χώρο του αρώματος, αφού λανσάρει ένα προϊόν που ονομάζεται «Burnt Hair», δηλαδή… καμένα μαλλιά.
Σύμφωνα με όσα είπε ο ιδρυτής της Tesla, το άρωμα είναι ήδη ανάρπαστο, καθώς έχει πουλήσει 10.000 μπουκάλια σε λίγες μόνο ώρες, κερδίζοντας ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια.
«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;» αναρωτήθηκε ο Elon Musk στο Twitter, όπου τώρα περιγράφει τον εαυτό του ως πωλητή αρωμάτων. Ο δισεκατομμυριούχος κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του, αφού Μασκ (Musk) σημαίνει μόσχος, ουσία ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιείται ως βάση σε αρκετά αρώματα.
«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου» είναι η περιγραφή του προϊόντος, που κοστίζει 100 δολάρια το μπουκάλι και πρόκειται να ξεκινήσει να αποστέλλεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.
Αστειευόμενος, ο Musk έγραψε στο Twitter: Ανυπομονώ να δω τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι πωλήθηκαν ένα εκατομμύριο καμένα μαλλιά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης