Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ωμή παραδοχή από Pfizer: «Δεν εξετάσαμε ποτέ αν το εμβόλιο COVID λειτουργεί κατά της μετάδοσης» - Εκατομμύρια άνθρωποι εξαπατήθηκαν

Ωμή παραδοχή από Pfizer: «Δεν εξετάσαμε ποτέ αν το εμβόλιο COVID λειτουργεί κατά της μετάδοσης» - Εκατομμύρια άνθρωποι εξαπατήθηκαν
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ανώτερο στέλεχος της Pfizer  παραδέχτηκε ενόρκως ότι η εταιρεία δεν δοκίμασε ποτέ το «εμβόλιο» της Covid για να δει αν εμπόδιζε τη μετάδοση...

Όπως αναφέρει ο Jack Phillips μέσω των Epoch Times, το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rob Roos, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνόδου: 

«Δοκιμάστηκε το εμβόλιο Pfizer για τον COVID για να σταματήσει τη μετάδοση του ιού προτού εισέλθει στην αγορά; Γνωρίζατε προτού εισέλθει στην αγορά;»

Η Janine Small της Pfizer, πρόεδρος των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών, είπε ως απάντηση:

«Όχι… Ξέρετε, έπρεπε… πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να μάθουμε τι συμβαίνει στην αγορά».

Ο Roos, από την Ολλανδία, υποστήριξε σε ένα βίντεο στο Twitter τη Δευτέρα ότι μετά τα σχόλια του Σμολ προς αυτόν, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξαπατήθηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις.

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ένιωσαν αναγκασμένοι να εμβολιαστούν εξαιτίας του μύθου ότι «το κάνεις για τους άλλους», είπε ο Roos.
«Τώρα, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα φτηνό ψέμα» και «θα έπρεπε να αποκαλυφθεί» , πρόσθεσε.

«Αν δεν εμβολιαστείς, είσαι αντικοινωνικός. Αυτό μας είπε ο Ολλανδός πρωθυπουργός και υπουργός Υγείας», είπε ο Roos.

«Δεν εμβολιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για τους άλλους — το κάνεις για όλη την κοινωνία. Αυτό είπαν».

Αλλά αυτό το επιχείρημα δεν ισχύει πλέον, εξήγησε ο Roos.

«Σήμερα, αυτό αποδεικνύεται πλήρης ανοησία. Σε μια ακρόαση για τον COVID στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ένας από τους διευθυντές της Pfizer μόλις με παραδέχτηκε - τη στιγμή της εισαγωγής, το εμβόλιο δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί για να σταματήσει τη μετάδοση του ιού».

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με την Pfizer για σχόλια.

Τι ειπώθηκε

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έγραψε στα τέλη του 2020 ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα δεδομένα για να καθοριστεί εάν το εμβόλιο θα εμπόδιζε τη μετάδοση και για πόσο καιρό θα προστατεύει από τη μετάδοση του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τον COVID-19.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης