Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα εξέλιξη - Ουκρανία: Αεροπορικός συναγερμός σήμανε στο Κίεβο - «Τρέξτε στα καταφύγια»

Νέα εξέλιξη - Ουκρανία: Αεροπορικός συναγερμός σήμανε στο Κίεβο - «Τρέξτε στα καταφύγια»
«Στο Κίεβο κηρύχθηκε συναγερμός! Ζητάμε από όλους να προχωρήσουν επειγόντως στο καταφύγιο πολιτικής προστασίας!» - αναφέρει το μήνυμα της διοίκησης της πόλης του Κιέβου
Σχετικά Άρθρα

Συναγερμός κηρύχθηκε ξανά στο Κίεβο, ανέφερε η δημοτική αρχή του Κιέβου .
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τη Δευτέρα 10/10 εκρήξεις στο Κίεβο και σε περιοχές όπως το Χάρκοβο, ο Οδησσός , Ντνεπροπετρόβσκ , Λβιβ και Λβιβ , Ιβάνο-Φρανκίβσκ, Τερνοπί , Χμελνίτσκι, Κονοτόπ , Ρίβνε και Πολτάβα σημειώθηκαν επιθέσεις με ρουκέτες .
Επιπλέον, το γραφείο του Volodymyr Zelensky ανέφερε διακοπή ρεύματος σε ενεργειακές εγκαταστάσεις όπως οι Zaporozhye, Vinnytsia, Sumy, Zhytomyr .
«Στο Κίεβο κηρύχθηκε συναγερμός! Ζητάμε από όλους να προχωρήσουν επειγόντως στο καταφύγιο πολιτικής προστασίας!» - αναφέρει το μήνυμα της διοίκησης της πόλης του Κιέβου στο κανάλι Telegram.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , σε επιχειρησιακή συνάντηση με μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Δευτέρα, δήλωσε ότι ένα μαζικό χτύπημα με κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας είχε πραγματοποιηθεί σε ουκρανική υποδομή το πρωί.
Ο Putin χαρακτήρισε το περιστατικό στη γέφυρα της Κριμαίας τρομοκρατική επίθεση με στόχο την καταστροφή πολιτικών υποδομών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Κίεβο έχει τοποθετηθεί στο ίδιο επίπεδο με τις πιο απεχθείς τρομοκρατικές ομάδες και είναι απλά αδύνατο να αφήσει αναπάντητα τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο, η Ουκρανία διέπραξε τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του πυρηνικού σταθμού του Κουρσκ και προσπάθησε να υπονομεύσει τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ότι ο στόχος μιας μαζικής επίθεσης με όπλα ακριβείας κατά της Ουκρανίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα είχε επιτευχθεί

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης