Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): Πρέπει να διαλυθεί το καθεστώς το Κιέβου – Απειλή για τη Ρωσία

Medvedev (Ρωσία): Πρέπει να διαλυθεί το καθεστώς το Κιέβου – Απειλή για τη Ρωσία
Το πρώτο επεισόδιο τελείωσε, θα ακολουθήσουν και άλλα είπε ο Medvedev για τις σημερινές πυραυλικές επιθέσεις
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως πρέπει να διαλυθεί το καθεστώς του Κιέβου διότι αποτελεί απειλή για τη Ρωσία διατύπωσε σε νέες δηλώσεις του ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
«Το ουκρανικό κράτος με τη σημερινή μορφή του, με το ναζιστικό πολιτικό καθεστώς, θα αποτελεί μια συνεχή, άμεση και ξεκάθαρη απειλή για τη Ρωσία.
Συνεπώς για να παράσχουμε προστασία στο λαό μας και να υπερασπιστούμε τα σύνορα της χώρας, ο σκοπός των μελλοντικών μας κινήσεων, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου, να είναι η ολοκληρωτική διάλυση του πολιτικού καθεστώτος στην Ουκρανία» είπε ο Medvedev.
Όσον αφορά τις σημερινές ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία ο Mevdedev υποστήριξε πως αυτές ήταν απλά το πρώτο επεισόδιο.
«Θα ακολουθήσουν και άλλα» είπε ο Medvedev.

Να σκοτώσουμε άμεσα τρομοκράτες

Νωρίτερα ο Medvedev υποστήριξε πως πρέπει να υπάρξει άμεσα μια απάντηση και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από το «να σκοτώσουμε τρομοκράτες».
«Η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην τρομοκρατική επίθεση της Ουκρανίας στην γέφυρα της Κριμαίας με το να σκοτώσει άμεσα τους τρομοκράτες, όπως συνηθίζεται άλλωστε οπουδήποτε στον κόσμο.
Αυτό είναι ακριβώς που περιμένουν οι Ρώσοι πολίτες» υποστήριξε ο Medvedev, ο οποίος απέδωσε την επίθεση στο αποτυχημένο κράτος της Ουκρανίας.
«Ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια και δολιοφθορά που διαπράχθηκε από το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.
Παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες πληροφορίες και αναφορές και εξήχθησαν τα συμπεράσματα» υποστήριξε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης