Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Εντολή Putin για αυξημένα μέτρα ασφάλειας στο στενό του Kerch – Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία της γέφυρας

Ρωσία: Εντολή Putin για αυξημένα μέτρα ασφάλειας στο στενό του Kerch – Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία της γέφυρας

Το χρονοδιάγραμμα που δίνουν οι ρωσικές αρχές

Σχετικά Άρθρα

O Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έδωσε εντολή να ενισχυθούν τα μέτρα για την προστασία της διέλευσης μεταφορών μέσω του στενού του Kerch, καθώς και της σύνδεσης του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και του κύριου αγωγού φυσικού αερίου, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Nvosti το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 .
Οι σχετικές εξουσίες ανατίθενται στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέφερε ότι ένα φορτηγό ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας.
Επτά δεξαμενές με καύσιμα πήραν φωτιά κατά μήκος του σιδηροδρομικού τμήματος της διάβασης.
Ως αποτέλεσμα δυο διαβάσεις αυτοκινήτων κατέρρευσαν μερικώς, αλλά δεν υπέστησαν ζημιές τα στηρίγματα της αψίδας για τη διέλευση των πλοίων
Οι διασώστες έσβησαν τη φωτιά.

Δρομολόγηση πλοίων στα πορθμεία

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών της Δημοκρατίας Nikolay Lukashenko, θα δρομολογηθούν πλοία χωρητικότητας 100 ατόμων για τη μεταφορά επιβατών μεταξύ της Κριμαίας και της Επικράτειας του Κρασνοντάρ .
Γύρω στις 16:00 ώρα Μόσχας, ο επικεφαλής της Κριμαίας ,Sergey Aksyonov, είπε ότι η κυκλοφορία στη γέφυρα για αυτοκίνητα και λεωφορεία αποκαταστάθηκε. Εκτελείται σε αντίστροφη λειτουργία. Τα φορτηγά φορτηγά θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη διάβαση πορθμείων του
Kersh.
Η σιδηροδρομική επικοινωνία προγραμματίζεται να αποκατασταθεί πριν από το τέλος της ημέρας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Marat Khusnullin έδωσε εντολή να ξεκινήσει η κυκλοφορία αυτοκινήτων σε δύο λωρίδες της γέφυρας της Κριμαίας μέχρι την Κυριακή.
Επιθεωρήσαμε οπτικά τη γέφυρα.
Η κίνηση των αυτοκινήτων ξεκίνησε κατά μήκος μιας λωρίδας.
Το καθήκον ήταν να προετοιμαστούν τα πάντα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε αύριο κατά τη διάρκεια της ημέρας να ξεκινήσουμε την κυκλοφορία σε δύο λωρίδες», είπε.

Μεταφορές

Τα φορτηγά θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη διάβαση πορθμείων του Kerch και το πλοίο Kerch-2 θα ξεκινήσει να λειτουργεί εντός της ημέρας, επομένως η μεταφορά φορτίου συνιστάται να χρησιμοποιείται αντί για τη γέφυρα της Κριμαίας, καθώς η κυκλοφορία σε αυτό ξεκίνησε ξανά για τη μεταφορά επιβατών, έγραψε ο εksyonov στο κανάλι του στο Telegramο.
«Ζητάμε από τους οδηγούς φορτηγών να σχεδιάσουν τα δρομολόγιά τους χρησιμοποιώντας τη διάβαση του πορθμείου του Kerch.
Σε δύο ώρες, το πλοίο Kerch-2 θα αρχίσει να διασχίζει το στενό», είπε.
Νωρίτερα, το κέντρο κρίσεων της Περιφέρειας Κρασνοντάρ ανέφερε ότι η διέλευση των πορθμείων του Kerch θα ξεκινήσει να λειτουργεί για την επιβατική κίνηση το απόγευμα της Κυριακής (9/10).
Δύο χώροι στάθμευσης άνοιξαν επίσης για αυτοκίνητα και φορτηγά κοντά στο λιμάνι Kavkaz στην περιοχή Temryuk, σύμφωνα με τς αρχές τις Κριμαίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης