Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονιστικό συμπέρασμα αμερικανικής μελέτης: 700 εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα πεθάνουν από τα εμβόλια Covid... σύντομα!

Συγκλονιστικό συμπέρασμα αμερικανικής μελέτης: 700 εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα πεθάνουν από τα εμβόλια Covid... σύντομα!
Σύμφωνα με τον Δρ. David Martin, έως και 700 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα υποκύψουν πρόωρα, υπολογίζοντας με βάση ένα μοντέλο που αναλύει και συσχετίζει τις πληροφορίες σχετικά με τους εμβολιασμούς και τις παρενέργειες!
Σχετικά Άρθρα
Προκαλεί ανατριχίλα το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει αμερικανική μελέτη, η οποία προβλέπει τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, όχι μόνο με υποκείμενα νοσήματα, αλλά κυρίως υγιών ανθρώπων, από τους επόμενους μήνες και μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης Δρ. David Martin, έως και 700 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα υποκύψουν πρόωρα, υπολογίζοντας με βάση ένα μοντέλο που αναλύει και συσχετίζει τις πληροφορίες σχετικά με τους εμβολιασμούς και τις παρενέργειες!
Τον Αύγουστο του 2021, ο Δρ. Robert Young υπολόγισε ότι 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είχαν ήδη εμφανίσει παρενέργειες από τα εμβόλια, και 35 εκατομμύρια έχουν πεθάνει, ενώ έναν χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 2022, ο  Steve Kirsch απέρριψε έναν πιο συντηρητικό αριθμό 12 εκατομμυρίων θανάτων από εμβόλια κορωνοϊού, με βάση την εκτίμηση του ενός θανάτου ανά 1.000 δόσεις.
«Σκοτώνουμε σχεδόν 10.000 ανθρώπους κάθε μέρα», έγραψε ο Kirsch.
«Θα γίνει πολύ χειρότερο», προειδοποίησε ο Martin κατά τη διάρκεια μιας ωριαίας συνέντευξης στο USA Watchdog τον Ιούνιο, αναφερόμενος στις ενέσεις ως «βιοόπλα», ενώ τα δεδομένα που συγκέντρωσε ο Peter Halligan υποδηλώνουν ότι μέχρι στιγμής 20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τα εμβόλια, ενώ 2,2 δισεκατομμύρια έχουν υποστεί τουλάχιστον μία παρενέργεια.

Φλόριντα: Ο Γενικός Αρχίατρος και η οδηγία κατά του εμβολίου για άντρες 18-39 ετών

Δεν είναι τυχαίο που μιλούν ανοιχτά για αποφυγή εμβολίου για παιδιά και τώρα για άντρες αναπαραγωγικής ηλικίας 18-39 ετών, επικεφαλείς θεσμικών φορέων όπως ο αρχίατρος της Φλόριντα.
Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα, Dr. Joseph A. Ladapo, εξέδωσε οδηγία κατά των εμβολίων mRNA για άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών.

Η νέα οδηγία ήρθε αφότου το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα πραγματοποίησε ανάλυση για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων.
Η ανάλυση σε όλη την πολιτεία των εμβολιασμένων κατοίκων της Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω διαπίστωσε αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα θανάτων που σχετίζονται με την καρδιά μεταξύ ανδρών ηλικίας 18–39 ετών, εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA.
«Τα εμβόλια χωρίς mRNA δεν βρέθηκαν να έχουν αυτούς τους αυξημένους κινδύνους», ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα.
Δεδομένου του υψηλού επιπέδου παγκόσμιας ανοσίας στον Covid το όφελος από τον εμβολιασμό με εμβόλια mRNA «πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο καρδιακού θανάτου μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας», ανέφερε.

Μεγάλος κίνδυνος για τους άνδρες

Η ανάλυση από το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα έκανε γνωστό ότι η τελευταία σύσταση του Ladapo είχε στόχο να «αξιολογήσει τους κινδύνους της θνησιμότητας όλων των αιτιών και της καρδιακής θνησιμότητας μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid».
Κάτοικοι στη Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω που πέθαναν εντός 25 εβδομάδων από τη λήψη του εμβολίου, από την έναρξη του εμβολιασμού στην πολιτεία συμπεριλήφθησαν στην έρευνα.
Τα άτομα που αποκλείστηκαν από τη μελέτη, ήταν αυτά που εάν είχαν επιβεβαιωμένη λοίμωξη από Covid, ή θάνατο σχετιζόμενο με Covid, ή είχαν λάβει αναμνηστικό εμβόλιο για τον Covid ή είχαν λάβει το τελευταίο τους εμβόλιο μετά τις 8 Δεκεμβρίου 2021.
Το τελευταίο τέθηκε σε εφαρμογή το κριτήριο για να διασφαλιστεί ότι κάθε άτομο παρακολουθήθηκε μετά από 25 εβδομάδες.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid «δεν συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας από όλες τις αιτίες», αλλά «συσχετίστηκε με μέτρια αυξημένο κίνδυνο για καρδιακή θνησιμότητα 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό».
«Τα αποτελέσματα από την ανάλυση για τον καρδιακό θάνατο μετά τον εμβολιασμό υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμός με mRNA μπορεί να προκαλεί αυξημένο κίνδυνο στους άνδρες, ειδικά σε εκείνους ηλικίας 18-39 ετών», σύμφωνα με την ανάλυση.
Σημειώνει επίσης ότι ο κίνδυνος τόσο για όλες τις αιτίες όσο και για θανάτους που σχετίζονται με την καρδιά ήταν «ουσιαστικά υψηλότερος 28 ημέρες μετά τη μόλυνση από τον Covid».

Η οδηγία για τα παιδιά

«Ως εκ τούτου, ο Γενικός Αρχίατρος της Πολιτείας συνιστά στους άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών να μη λάβουν εμβόλια mRNA για Covid»,
ανέφερε.
«Όσοι έχουν προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν λάβουν αυτή την απόφαση».
«Έχει δοθεί πολύ λιγότερη προσοχή στην ασφάλεια και οι ανησυχίες πολλών ατόμων έχουν απορριφθεί—αυτά είναι σημαντικά ευρήματα που πρέπει να κοινοποιηθούν στους κατοίκους της Πολιτείας», ανέφερε.
Στη νέα οδηγία, το τμήμα υγείας της Φλόριντα τονίζει πως παραμένουν σε ισχύ οι οδηγίες του για τα παιδιατρικά εμβόλια Covid που εξέδωσε τον Μάρτιο 2022.
Αυτή η οδηγία συστήνει τον μη εμβολιασμό κατά του Covid για υγιή παιδιά και εφήβους ηλικίας 5–17 ετών.
Τώρα συνιστά επίσης μη εμβολιασμό για βρέφη και παιδιά κάτω των πέντε ετών.

700_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης