Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Το σαμποτάζ στη Γέφυρα της Κριμαίας αναδεικνύει τον τρομοκρατικό χαρακτήρα του καθεστώτος Zelensky

Zakharova: Το σαμποτάζ στη Γέφυρα της Κριμαίας αναδεικνύει τον τρομοκρατικό χαρακτήρα του καθεστώτος Zelensky
«Η ενέργεια του καθεστώτος του Κιέβου, η καταστροφή μη στρατιωτικής υποδομής δηλαδή, αναδεικνύει τον τρομοκρατικό χαρακτήρα του», επεσήμανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Η ουκρανική ενέργεια στη Γέφυρα της Κριμαίας υπογραμμίζει τον τρομοκρατικό χαρακτήρα του καθεστώτος του Κιέβου, έγραψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο Telegram το Σάββατο (8/10/2022).
«Η ενέργεια του καθεστώτος του Κιέβου, η καταστροφή μη στρατιωτικής υποδομής δηλαδή, αναδεικνύει τον τρομοκρατικό χαρακτήρα του», επεσήμανε, σχολιάζοντας τα σχόλια αξιωματούχων του Κιέβου.
Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την έκρηξη, η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι ένα φορτηγό ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας.
Έκρηξη σε φορτηγό προκάλεσε φωτιά σε επτά δεξαμενές καυσίμων του τρένου.
Δύο σημεία της γέφυρας κατέρρευσαν.
«Στις 6:07 π.μ. σήμερα 8/10/2022, μια έκρηξη σε φορτηγό σημειώθηκε στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας από τη χερσόνησο Ταμάν, η οποία προκάλεσε έκρηξη σε επτά δεξαμενές καυσίμων ενός τρένου που κατευθυνόταν προς τη χερσόνησο της Κριμαίας»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης