Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία είναι τελικά η σωστή πλευρά της ιστορίας, οι Ουκρανοί τα θύματα, η Ευρώπη μαριονέτα και οι αμερικανοί ηθικοί αυτουργοί

Η Ρωσία είναι τελικά η σωστή πλευρά της ιστορίας, οι Ουκρανοί τα θύματα, η Ευρώπη μαριονέτα και οι αμερικανοί ηθικοί αυτουργοί
Με βάση δύο σενάρια μέχρι τώρα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί πάνω από 145.000 Ουκρανοί ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ο αριθμός ξεπερνάει τους 170.000.

Τα γεγονότα πέραν από ιδεολογικές παρωπίδες αρχίζουν και μας αποκαλύπτουν την αλήθεια που εν μέσω πολέμου ήταν δυσδιάκριτη.

Ποια είναι τα γεγονότα

1)Η Ρωσία είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας.

Το καθεστώς Zelensky στην Ουκρανία με υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Βρετανία σχεδίαζε πριν τον Φεβρουάριο του 2022 να εισβάλλει στις ημιαυτόνομες περιοχές του Donbass το Donetsk και το Luhansk.
Ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος έπρεπε να προλάβει τις εξελίξεις και αυτό συνέβη, σχεδίασε άμεσα την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία.
Αυτό που αποκαλύφθηκε και με τα δημοψηφίσματα τα οποία δεν ήταν fake αλλά πραγματικότητα, η καθολική πλειοψηφία των πολιτών στο Donbass και στην Νότια Ουκρανία είναι ρωσώφωνοι που δεν αισθάνονταν Ουκρανοί.
Οι αποφάσεις των δημοψηφισμάτων δεν είναι ενάντιες στην πραγματικότητα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι παραστρατιωτικές δυνάμεις των Azov στην Ουκρανία μαζί με τον τακτικό στρατό είχαν σκοτώσει 14.600 ρωσώφωνους μεταξύ 2014 και 2022 στην περιοχή του Donbass… υπήρχε και υπάρχει έχθρα μεταξύ των κατοίκων του Donbass και των Ουκρανών.
Για την Ρωσία η επέκταση του ΝΑΤΟ, αποτελεί απειλή…
Το κλινικά νεκρό ΝΑΤΟ όπως το είχε αποκαλέσει ο Macron ο Γάλλος Πρόεδρος τελικά αναστήθηκε, απέκτησε ξανά ενδιαφέρον…
Το κλινικά νεκρό ΝΑΤΟ… βρήκε αντικείμενο και λόγο ύπαρξης.
Με λίγο προπαγάνδα, λίγα fake news, πολύ συνομωσία και ακόμη περισσότερες δηλώσεις το ΝΑΤΟ… απέκτησε ξανά αντικείμενο, κατασκεύασαν τον νέο εχθρό την Ρωσία…

2)Οι Ουκρανοί είναι τα θύματα

Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους Ουκρανούς που είναι τα θύματα, οι πολίτες, οι άμαχοι πάντα σε ένα πόλεμο είναι τα θύματα… από την ηγεσία του Zelensky.
Ο Zelensky για κωμικός ηθοποιός τα πήγε πολύ καλά.
Αποδύθηκε το ρόλο του κωμικού και κράτησε τον ρόλο του ηθοποιού.
Ως εβραίος… κατάφερε να προσελκύσει τις ΗΠΑ και την Βρετανία που έψαχναν απεγνωσμένα να αποδυναμώσουν την Ρωσία…
Ο Zelensky είναι μια μαριονέτα που ωστόσο παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των αμερικανών έναντι αδράς αμοιβής.
Μέχρι τώρα οι αμερικανοί έχουν προσφέρει 66 δισεκ. στην Ουκρανία…
Οι κυνικές δηλώσεις αμερικανού στρατηγού είναι αφοπλιστικές.
Ο Αμερικανός στρατηγός Jack Keane παραδέχτηκε στο κανάλι Fox News πως «μόνο για 66 δισ. δολάρια, βάλαμε την Ουκρανία σε πόλεμο με τη Ρωσία»
Δεν σκοτώνονται αμερικανοί, αλλά ουκρανοί έναντι του στόχου να αποδυναμωθεί η Ρωσία…
Η θέση του αμερικανού στρατηγού όσο κυνική και εάν είναι αποτελεί απόδειξη ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το καθεστώς – μαριονέτα της Ουκρανίας με θύμα τους Ουκρανούς…
Με βάση δύο σενάρια μέχρι τώρα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί πάνω από 145.000 Ουκρανοί ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ο αριθμός ξεπερνάει τους 170.000.
Το καθεστώς Zelensky είναι τόσο διεφθαρμένο που αδιαφορεί που ο Ουκρανικός στρατός έχει μετατραπεί σε κρεατομηχανή.
Ας είναι καλά τα 66 δισεκ. των αμερικανών και με πρόσχημα την απελευθέρωση των εδαφών… οι Ουκρανοί σκοτώνονται κατά χιλιάδες.
Μόνο τον Σεπτέμβριο οι νεκροί και τραυματίες Ουκρανοί ξεπερνούν τις 16.000… και ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται.

3)Οι ηθικοί αυτουργοί, οι υποκινητές όλης αυτής της τραγωδίας είναι οι αμερικανοί

Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ αποτελούν ίσως την πιο χυδαία μορφή της αμερικανικής αντίληψης για τον κόσμο.
Ο βασικός τους στόχος ήταν η αποδυνάμωση της Ρωσίας.
Ο Biden ένας υπερήλικας με άνοια, ο αμερικανός Πρόεδρος βρήκε λόγο ύπαρξης… κατασκεύασαν ένα εχθρό την Ρωσία… και έδωσαν λόγο ύπαρξης στο κλινικά νεκρό ΝΑΤΟ.
Οι ΗΠΑ εάν πριν τον Φεβρουάριο του 2022 είχαν ξεκαθαρίσει στην Ουκρανία ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και ότι δεν θα λάβει υποστήριξη… η Ρωσία δεν θα εισέβαλλε.
Όμως πολλά γεγονότα έρχονται να αποδείξουν ότι οι ηθικοί αυτουργοί του διαρκούς εγκλήματος που συντελείται στην Ουκρανία είναι οι αμερικανοί.

Α)Οι αμερικανοί και βρετανοί ήταν αυτοί που σαμπόταραν την προσπάθεια ειρηνικής διευθέτησης του Ουκρανικού και δηλητηρίασαν τις όποιες πρωτοβουλίες.

Β)Οι αμερικανοί ήταν αυτοί που αντί να υποστηρίξουν την ειρήνη… διοχέτευαν όπλα δηλαδή στήριξαν τον πόλεμο ως λύση αντί της ειρήνης.

Γ)Αμερικανοί και Βρετανοί – και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο – έκαναν το σαμποτάζ στους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2.

Δ)Οι αμερικανοί ήθελαν να πουλήσουν LNG δηλαδή υγροποιημένο φυσικό αέριο στην Ευρώπη… έπρεπε να καταστρέψουν κάθε προσπάθεια των ρώσων.

Ε)Ο Biden και οι δημοκρατικοί καταρρέουν δημοσκοπικά, έπρεπε να βρουν ένα αφήγημα…πουλάνε την ψεύτικη ιστορία ότι νοιάζονται για τους Ουκρανούς απέναντι στις δυνάμεις του κακού δηλαδή την Ρωσία…και η υποκρισία έχει όρια.

Στ)Οι αμερικανοί είναι αυτοί που υποκίνησαν το ΝΑΤΟ και έβαλαν τους Ουκρανούς να ζητούν ένταξη στο ΝΑΤΟ, όταν γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο αποτελεί casus belli δηλαδή αιτία πολέμου για την Ρωσία.

4)Μαριονέτες οι ευρωπαίοι

Εάν παρατηρήσουμε την μέχρι τώρα στρατηγική της Ευρώπης απέναντι στο Ουκρανικό… ένα είναι το συμπέρασμα.
Ως πολίτες θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή που διοικούν την Ευρώπη τέτοιες μαριονέτες.
Παίζουν το παιχνίδι των αμερικανών και μετά κλαίγονται ότι οι αμερικανοί τους πουλάνε πανάκριβο LNG δηλαδή υγροποιημένο φυσικό αέριο.
Ενώ εμφανίστηκαν θιασώτες της πράσινης ανάπτυξης – δήθεν – ξαφνικά αναζητούν λύσεις στις παραδοσιακές μορφές ενέργειας.
Η Ευρωπαϊκή Κοινωνία περνάει τα πάνδεινα, τεράστιο το κόστος της ενεργειακής κρίσης… ενώ θα μπορούσαν αντί να είναι μέρος του προβλήματος στηρίζοντας τον πόλεμο να είναι μέρος της λύσης στηρίζοντας την ειρήνη και επανασχεδιάζοντας τα ενεργειακά deals με την Ρωσία.
Π.χ. η στάση της Ουγγαρίας στο ζήτημα αυτό είναι άριστη για τα συμφέροντα των Ούγγρων πολιτών.
Οι καρικατούρες που διοικούν την Ευρώπη είναι χρήσιμες για τους αμερικανούς… δεν κατανοούν ότι η Ευρώπη αποδυναμώνεται, η Ρωσία αποδυναμώνεται έστω και λόγο και μόνο οι ΗΠΑ κερδίζουν…
Από πότε οι πωλήσεις όπλων στους Ουκρανούς μπορεί να οδηγήσει στην ειρήνη;
Η στάση των Ευρωπαίων είναι πραγματικά άρρωστα τοξική.

Συμπέρασμα

Η Ρωσία είναι τελικά η σωστή πλευρά της ιστορίας, οι Ουκρανοί τα θύματα, η Ευρώπη μαριονέτα και οι αμερικανοί ηθικοί αυτουργοί

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης