Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία επέβαλε πρόστιμο στο TikTok για «LGBT προπαγάνδα» - Δείτε το ποσό

Η Ρωσία επέβαλε πρόστιμο στο TikTok για «LGBT προπαγάνδα» - Δείτε το ποσό
Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι η υπόθεση εναντίον του TikTok βασίστηκε σε κατηγορίες ότι η εταιρεία «προωθούσε μη παραδοσιακές αξίες, ΛΟΑΤ, φεμινισμό και διαστρεβλωμένη εκπροσώπηση παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών» στην πλατφόρμα της
Η Ρωσία επέβαλε σήμερα Τρίτη 4/10 πρόστιμο στο TikTok για την αποτυχία διαγραφής περιεχομένου που παραβιάζει τους ρωσικούς νόμους για την «προπαγάνδα LGBT» και την υπηρεσία ροής Twitch για τη φιλοξενία συνέντευξης βίντεο με μια ουκρανική πολιτική προσωπικότητα που η Ρωσία θεωρεί, ότι περιείχε «ψεύτικες» πληροφορίες.
Να σημειωθεί, ότι το Interfax ανέφερε, ότι ένας εκπρόσωπος του TikTok στην αίθουσα του δικαστηρίου επέμεινε να τερματιστεί η διαδικασία, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα πρόστιμα σηματοδοτούν το τελευταίο βήμα στη μακροχρόνια διαμάχη της Μόσχας με το Τik - Tok, με κυρώσεις για το περιεχόμενο, απαιτήσεις για αποθήκευση δεδομένων και ορισμένες οριστικές απαγορεύσεις.
Στο TikTok, που ανήκει στην εταιρεία πληροφορικής ByteDance με έδρα το Πεκίνο, επιβλήθηκε πρόστιμο 3 εκατομμυρίων ρουβλίων (51.000 δολάρια), δήλωσε το περιφερειακό δικαστήριο Ταγκάνσκι της Μόσχας.
Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι η υπόθεση εναντίον του TikTok βασίστηκε σε κατηγορίες ότι η εταιρεία «προωθούσε μη παραδοσιακές αξίες, ΛΟΑΤ, φεμινισμό και διαστρεβλωμένη εκπροσώπηση παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών» στην πλατφόρμα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης