Διεθνή

ΗΠΑ: Πάνω από 100 οι νεκροί λόγω του κυκλώνα Ian – Στη Φλόριντα την Τετάρτη 5/10 ο Biden

ΗΠΑ: Πάνω από 100 οι νεκροί λόγω του κυκλώνα Ian – Στη Φλόριντα την Τετάρτη 5/10 ο Biden
Ο Joe Biden, ο οποίος βρίσκεται στο Πουέρτο Ρίκο,  αύριο, Τετάρτη 5/10 θα μεταβεί στη Φλόριντα
Σχετικά Άρθρα

Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί σε Φλόριντα και Βόρεια Καρολίνα από το πέρασμα του καταστροφικού κυκλώνα Ian, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, αν και ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων παραμένει ακόμη στους 72 νεκρούς.
Από τα θύματα οι 68 καταγράφηκαν στη Φλόριντα, όπου μεταβαίνει την Τετάρτη 5/10 ο Αμερικανός Πρόεδρος, Joe Biden, για την αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας Ian, ένας από τους ισχυρότερους στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι οι 54 από τους θανάτους διαπιστώθηκαν μόνο σε μια κομητεία, τη Λι, ενώ οι τοπικές και πολιτειακές αρχές επικρίνονται επειδή δεν έδωσαν νωρίτερα εντολές εκκένωσης των περιοχών που πλημμύρισαν.
Η Φλόριντα, η οποία επλήγη από τον κυκλώνα Ian, κατηγορίας 4, εξακολουθεί να μετρά τις ζημιές της, κυρίως στις νοτιοδυτικές ακτές.

Επίσκεψη Biden

Ο Joe Biden, ο οποίος βρίσκεται στο Πουέρτο Ρίκο που στα μέσα Σεπτεμβρίου επλήγη από τον ισχυρό κυκλώνας κατηγορίας 4, Fiona και μέτρησε 25 νεκρούς, αύριο, Τετάρτη 5/10 θα μεταβεί στη Φλόριντα, όπου εκτός από θύματα υπάρχουν και εκτεταμένες υλικές ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης