Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια ακόμη εξαπάτηση – Τα αμερικανικά CDC δήλωναν ψευδώς ότι παρακολουθούν την ασφάλεια των εμβολίων covid 19

Μια ακόμη εξαπάτηση – Τα αμερικανικά CDC δήλωναν ψευδώς ότι παρακολουθούν την ασφάλεια των εμβολίων covid 19
«Το CDC ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί με εγρήγορση και διαφάνεια την ασφάλεια των εμβολίων για τον COVID-19, αλλά όταν πρόκειται για ανάλυση του Proportional Reporting Ratio (PRR), οι αθετημένες υποσχέσεις του CDC, οι ασυνεπείς δηλώσεις και τα διπλά πρότυπα δημιουργούν μια διαφορετική ιστορία»
Σχετικά Άρθρα

Νέα αποκάλυψη προκύπτει από τα πρόσφατα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ουσιαστικά ξεμπροστιάζουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καθώς έκαναν ψευδή δήλωση σχετικά με την παρακολούθηση της ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 το 2021.
Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν επίσης τα έγγραφα του οργανισμού, κορυφαίοι αξιωματούχοι συζητούν για την εκτέλεση παρακολούθησης ασφάλειας σε μια βασική βάση δεδομένων για τη μυοκαρδίτιδα, μια μορφή καρδιακής φλεγμονής που έχει συνδεθεί με τα εμβόλια των Pfizer και Moderna.

Οι υποσχέσεις....

Το CDC υποσχέθηκε το 2021 να πραγματοποιήσει έναν τύπο ανάλυσης που ονομάζεται «Αναλογία Αναφοράς (PRR)» σχετικά με τις ενδεχόμενες παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό.
Οι αναφορές θα υποβάλλονταν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου ( VAERS ), το οποίο οι αξιωματούχοι έχουν περιγράψει ως «σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης του έθνους» για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό. Το CDC είπε επίσης σε ένα ενημερωμένο σύνολο λειτουργικών διαδικασιών το 2022 ότι θα πραγματοποιούσε την ανάλυση.
Ωστόσο, το CDC έκανε ψευδείς δηλώσεις τρεις φορές φέτος για τα PRR, λέγοντας αρχικά ότι η εν λόγω ανάλυση ήταν εκτός αρμοδιότητας του οργανισμού, ενώ είπε επίσης πως αρχικά η μελέτη διεξήχθη το 2021 αλλά τελικά άλλαξε πάλι την χρονολογία λέγοντας πως τα στοιχεία κατεγράφησαν το 2022.
Τα πρόσφατα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ένας αξιωματούχος είπε ψευδώς ότι το CDC δεν πραγματοποιεί ανάλυση PRR σε έναν εκδότη το 2021.
Ο John Gregory, συντάκτης υγείας στο NewsGuard, ζήτησε σχόλιο από το CDC στις 19 Οκτωβρίου 2021, σχετικά με τον ισχυρισμό ότι «η ανάλυση PRR του CDC δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια πότε ένα εμβόλιο προκαλεί ανεπιθύμητα συμβάντα.
Η Μάρθα Σάραν, εκπρόσωπος του CDC, έστειλε το ερώτημα στον Δρ. Τζον Σου, ο οποίος ηγείται της ομάδας VAERS του CDC, και στον Δρ Τομ Σιμαμπουκούρο, ο οποίος επίσης εργάζεται για την ασφάλεια των εμβολίων.
«Μίλησα με τον δημοσιογράφο και εξήγησα ότι το CDC δεν κάνει ανάλυση PPR.
Ο δημοσιογράφος δεν πρόκειται να το συνεχίσει άλλο!» έγραψε , προσθέτοντας αργότερα ότι εννοούσε το PRR.
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις λειτουργικές διαδικασίες , οι οποίες δηλώνουν ότι το CDC «θα πραγματοποιήσει ανάλυση αναλογικού δείκτη αναφοράς (PRR)» στις αναφορές VAERS.
«Αφήνουμε το δημοσιευμένο περιεχόμενό μας να μιλήσει από μόνο του», είπε ο Γκρέγκορι στους The Epoch Times σε ένα email όταν ειδοποιήθηκε ότι το CDC όντως εκτελεί PRR.
Τον Ιούνιο του 2022, το CDC είπε ψευδώς στην Children's Health Defense, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, ότι η ανάλυση PRR είναι «εκτός των αρμοδιοτήτων του οργανισμού».
Ένας δημοσιογράφος του Associated Press, ο Angelo Fichera, επισήμανε ένα άρθρο του Children's Health Defence σχετικά με τη δήλωση στο CDC, ρωτώντας αν το CDC είχε πραγματοποιήσει ποτέ την ανάλυση, σύμφωνα με τα πρόσφατα ληφθέντα email.

Το CDC απέτυχε παταγωδώς

«Το CDC ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί με εγρήγορση και διαφάνεια την ασφάλεια των εμβολίων για τον COVID-19, αλλά όταν πρόκειται για ανάλυση του Proportional Reporting Ratio (PRR), οι αθετημένες υποσχέσεις του CDC, οι ασυνεπείς δηλώσεις και τα διπλά πρότυπα δημιουργούν μια διαφορετική ιστορία». Η Mary Holland, πρόεδρος και γενική σύμβουλος του Children's Health Defense, είπε στους Epoch Times.
«Όταν ρωτήθηκε για την ανάλυση PRR σε σχέση με τα εμβόλια για τον COVID - μέσω της FOIA, των μέσων ενημέρωσης και των αιτημάτων του Κογκρέσου - το CDC έκανε αντικρουόμενες δηλώσεις.
Το CDC ισχυρίστηκε, ουσιαστικά, ότι η ανάλυση PRR δεν αξίζει να γίνει. Και για τους λίγους μήνες του PRR, το CDC απέτυχε να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα, παρά τα αιτήματα από πολλές πηγές».
«Η Παιδική Υγεία Προστασίας καλεί το CDC να κάνει το σωστό: να κάνει την ανάλυση και να κάνει διαθέσιμα τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης