Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Biden «ξαναχτύπησε»: Ρωτούσε «πού είναι» βουλεύτρια που έχει πεθάνει

Ο Biden «ξαναχτύπησε»: Ρωτούσε «πού είναι» βουλεύτρια που έχει πεθάνει
« Η Jackie Walorski, πού είναι η Jackie Walorski;», ακούγεται να ρωτά ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, για να του υπενθυμίσουν μάλλον ότι δεν βρίσκεται στη ζωή η εκλιπούσα βουλευτής του Κογκρέσου.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Biden σε ένα ακόμη βίντεο κατάφερε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενισχύοντας τα επιχειρήματα όσων υποστηρίζουν, ότι ο πλανητάρχης δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του.

Στα... χαμένα! Έψαχνε νεκρή βουλεύτρια!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε ξανά λαβή για κακεντρεχή σχόλια καθώς αναζήτησε βουλεύτρια που πέθανε τον Αύγουστο σε τροχαίο ατύχημα.
Κατόπιν, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Biden απευθύνεται εκ νέου στο πουθενά.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Λευκό Οίκο για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία στη χώρα του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ρώτησε πού ήταν η βουλεύτρια Jackie Walorski η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα τον φετινό Αύγουστο.
«Η Jackie Walorski, πού είναι η Jackie Walorski;», ακούγεται να ρωτά ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, για να του υπενθυμίσουν μάλλον ότι δεν βρίσκεται στη ζωή η εκλιπούσα βουλευτής του Κογκρέσου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εδώ, συμπεριλαμβανομένων των δικομματικών εκλεγμένων αξιωματούχων όπως ο βουλευτής McGovern, ο γερουσιαστής Braun, ο γερουσιαστής Booker, η Τζάκι, Τζάκι είσαι εδώ;» ακούγεται να λέει.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης