Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Απρεπής και προπαγανδιστική η ομιλία Biden στον ΟΗΕ – Είπε ψέματα για τον Putin

Zakharova (Ρωσία): Απρεπής και προπαγανδιστική η ομιλία Biden στον ΟΗΕ – Είπε ψέματα για τον Putin
Απέδωσε στον Putin ότι απειλεί την Ευρώπη με πυρηνικά όπλα είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα

Απρεπή και προπαγανδιστική χαρακτήρισε την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ η Maria Zakharova, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.
Αναφερόμενη στις δηλώσεις Biden, ο οποίος είπε ότι ο Putin απείλησε ανοιχτά την Ευρώπη με πυρηνικά όπλα και ότι οι απειλές αυτές αποκαλύπτουν το μέγεθος της ανευθυνότητας μιας πυρηνικής δύναμης, η Zakharova έκανε λόγο για μια «απρεπή» τοποθέτηση.
«Όσον αφορά την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, θεωρώ ότι είναι απολύτως απρεπές από μέρους του, να αρχίζει να κτίζει ένα αφήγημα – που τελικά έγινε mainstream – για την χώρα μας.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το ότι απέδωσε στον πρόεδρο Putin λόγια που δεν είπε ποτέ, όπως ότι η Ρωσία απειλεί τον κόσμο με πυρηνικά όπλα.
Πρόκειται για μια προπαγανδιστική τακτική που επιβάλλεται στην κοινή γνώμη, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί στην πραγματικότητα.
Ακριβώς αυτή η θέση, δυστυχώς, προβάλλεται από τα δυτικά μέσα και πάλι.
Και ο Αμερικάνος πρόεδρος ενστερνίζεται αυτά που μεταδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ» τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Σημειώνεται πως στην ομιλία του ο Biden υποστήριξε ότι σε έναν πυρηνικό πόλεμο δεν μπορούν να υπάρξουν νικητές, αναφέροντας πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να λάβουν κρίσιμα μέτρα ελέγχου της διασποράς αυτών των όπλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης