Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov (Τσετσενία): Η απόφαση του Putin έφερε το Κίεβο και το ΝΑΤΟ σε απόγνωση - Στηρίζω πλήρως την απόφαση του προέδρου

tags :
Kadyrov (Τσετσενία): Η απόφαση του Putin έφερε το Κίεβο και το ΝΑΤΟ σε απόγνωση - Στηρίζω πλήρως την απόφαση του προέδρου
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin απηύθυνε ομιλία στους Ρώσους, με τους οποίους ανακοίνωσε μερική κινητοποίηση στη Ρωσική Ομοσπονδία από τις 21 Σεπτεμβρίου

Η απόφαση του Ρώσου προέδρου Putin για μερική επιστράτευση στη χώρα έχει φέρει το Κίεβο και το ΝΑΤΟ σε απελπιστική κατάσταση, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Kadyrov.
"Η σημερινή (21/9) έκκληση προς τους Ρώσους από τον Ανώτατο Γενικό Διοικητή Putin έχει φέρει την ελίτ του Κιέβου και όλο το ΝΑΤΟ σε μια απελπιστική κατάσταση.
Ο αρχηγός του κράτους ξεκίνησε ευρείας κλίμακας ενέργειες για την προστασία της ακεραιότητας της Ρωσίας γράφει το Sputnik.
Αυτές είναι αναγκαίες, σημαντικές και, μεταξύ άλλων, προληπτικά μέτρα», έγραψε ο Kadyrov στο κανάλι Telegram.
Τόνισε ότι στηρίζει πλήρως την απόφαση του προέδρου.
«Εμείς στη Δημοκρατία της Τσετσενίας συμμετείχαμε ενεργά σε αυτή τη διαδικασία από την πρώτη κιόλας μέρα, αλλά τώρα έχουμε επίσης εντολή από τον αρχηγό του κράτους και θα την εκπληρώσουμε 100 τοις εκατό», πρόσθεσε ο αρχηγός της Τσετσενίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin απηύθυνε ομιλία στους Ρώσους, με τους οποίους ανακοίνωσε μερική κινητοποίηση στη Ρωσική Ομοσπονδία από τις 21 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Soygu, απαιτείται μερική κινητοποίηση για τον έλεγχο της γραμμής επαφής μήκους 1.000 χιλιομέτρων και των απελευθερωμένων εδαφών στην Ουκρανία, κατά την οποία θα κληθούν συνολικά 300.000 έφεδροι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης