Τελευταία Νέα
Διεθνή

Luhansk και Donetsk συντονίζουν τα βήματα τους για δημοψήφισμα για ένωση με τη Ρωσία

Luhansk και Donetsk συντονίζουν τα βήματα τους για δημοψήφισμα για ένωση με τη Ρωσία
Έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή αυτών των δημοψηφισμάτων
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Luhansk και του Donetsk συντονίζουν τα βήματά τους για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για την ένταξη των περιοχών αυτών στη Ρωσία διατύπωσε ο Rodion Miroshnik, πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk στη Ρωσία.
«Οι επικεφαλής των Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk και του Donetsk κατέληξαν σε συμφωνία για τον συντονισμό και τον συγχρονισμό των προσπαθειών τους για την προετοιμασία των δημοψηφισμάτων, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία έχει ουσιαστικά αρχίσει.
Τώρα επισημοποιείται η διαδικασία καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η εργασία για τον προσδιορισμό όλων των μηχανισμών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση της ψηφοφορίας» υποστήριξε ο Miroshnik.
Όπως είπε, οι προετοιμασίες αυτές επί της διαδικασίας θα επικεντρωθούν στην ανάγκη να δοθεί στους πολίτες η ευκαιρία να εκφράσουν τη βούλησή τους σε μια διαφανή ατμόσφαιρα.
Ανέφερε μάλιστα ότι ειδικοί με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων δημοψηφισμάτων θα συμμετάσχουν στις προετοιμασίες.
«Υπάρχουν διάφοροι μηχανισμοί για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων σε διάφορα μέρη του κόσμου που εξαρτώνται ανάλογα με τις περιστάσεις, επομένως έχει να κάνει με τον τρόπο που θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία», είπε ο Miroshnik.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης