Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν Kherson και Donetsk – Ενεργοποιήθηκε η ρωσική αεράμυνα

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν Kherson και Donetsk – Ενεργοποιήθηκε η ρωσική αεράμυνα
Τα ουκρανικά στρατεύματα βομβαρδίζουν αρκετούς οικισμούς στην περιοχή Kherson, συμπεριλαμβανομένης της Novaya Kakhovka, από τις 28 Αυγούστου

Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν τη Novaya Kakhovka στην περιοχή Kherson και η ρωσική αεράμυνα ενεργοποιήθηκε, έγραψε η στρατιωτική-πολιτική διοίκηση της Novaya Kakhovka στο κανάλι της στο Telegram την Κυριακή. «Στις 11:04 π.μ. ώρα Μόσχας, η αεράμυνα είναι ενεργή στη Novaya Kakhovka», έγραψε η διοίκηση.
Νωρίτερα, κηρύχθηκε συναγερμός στην πόλη.
Τα ουκρανικά στρατεύματα βομβαρδίζουν αρκετούς οικισμούς στην περιοχή Kherson, συμπεριλαμβανομένης της Novaya Kakhovka, από τις 28 Αυγούστου.
Σχολεία και κοινωνική υποδομή έχουν καταστραφεί και κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές.
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν σε επίθεση στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το Tass.

Βομβαρδισμός και στο Donetsk

Ένας άμαχος σκοτώθηκε και ένας ακόμη τραυματίστηκε όταν ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν το Donetsk τη νύχτα, έγραψε ο δήμαρχος της πόλης Alexey Kulemzin στο κανάλι του στο Telegram την Κυριακή.
Σύμφωνα με την αποστολή της DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού για ζητήματα που σχετίζονται με τα εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας, η περιοχή Petrovsky δέχτηκε επίσης πυρά με έξι οβίδες διαμετρήματος 152 mm που εκτοξεύτηκαν εναντίον της στις 07:35 τοπική ώρα την Κυριακή (18/9).
Το Σάββατο (17/9), επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών από ουκρανικά στρατεύματα στη δημοκρατία

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης