Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρή επίθεση Trump σε Biden: Παράλογες και καταστροφικές οι πολιτικές των Δημοκρατικών – Κρίνεται η μοίρα των ΗΠΑ

Σφοδρή επίθεση Trump σε Biden: Παράλογες και καταστροφικές οι πολιτικές των Δημοκρατικών – Κρίνεται η μοίρα των ΗΠΑ
«Ο αμερικανικός λαός δεν θα δεχτεί ποτέ τη διαφθορά και την καταστροφή της αγαπημένης μας χώρας και αυτό θέλει να κάνει» τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

«Οι κακοποιοί και οι τύραννοι» που επιτίθενται στο κίνημα MAGA (Make America Great Again) έχουν αφυπνίσει έναν «κοιμισμένο γίγαντα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Save America στο Youngstown του Οχάιο.
«Δεν έχουν ιδέα για τον κοιμισμένο γίγαντα που ξύπνησαν», σημείωσε.
«Ο αμερικανικός λαός δεν θα δεχτεί ποτέ τη διαφθορά και την καταστροφή της αγαπημένης μας χώρας και αυτό θέλει να κάνει», πρόσθεσε.
Οι πολιτικές των Δημοκρατικών είναι «παράλογες», πρόσθεσε, αλλά στις 8 Νοεμβρίου, «θα ψηφίσουμε σε αριθμούς ρεκόρ και θα στείλουμε σε αυτούς τους τρελούς αριστερούς ένα μήνυμα: Δεν μπορούν να ακυρώσουν, να σιωπήσουν ή να αγνοήσουν ... όλες οι καταχρήσεις, όλες οι συκοφαντίες και όλες οι επιθέσεις δεν θα μας αποτρέψουν. Θα μας κάνουν μόνο πιο δυνατούς, πολύ πιο δυνατούς.
Επισήμανε ότι οι Δημοκρατικοί κατασκόπευαν την πρώτη του εκστρατεία, αλλά «κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει τίποτα γι' αυτό».

Άρρωστο το πολιτικό κατεστημένο

«Ό,τι κι αν μου προσάψει το άρρωστο και διαταραγμένο πολιτικό μας κατεστημένο, ό,τι κι αν μου κάνουν, θα υπομείνω το μαρτύριο και την καταπίεσή τους και θα το κάνω πολύ πρόθυμα.
Δεν θα με κάνουν ποτέ να σταματήσω να αγωνίζομαι για τον αμερικανικό λαό.
Και δεν θα παραιτηθώ ποτέ γιατί διακυβεύεται η μοίρα της χώρας μας».
Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους Δημοκρατικούς, υπογράμμισε, πως «βλέπουν 75 εκατομμύρια Αμερικανούς ως εχθρούς που πρέπει να καταπιεστούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης