Τελευταία Νέα
Διεθνή

JP Morgan: Μειώθηκαν οι προμήθειες επενδυτικής τραπεζικής κατά 50% το τρίτο τρίμηνο του 2022

JP Morgan: Μειώθηκαν οι προμήθειες επενδυτικής τραπεζικής κατά 50% το τρίτο τρίμηνο του 2022
Σμφωνα με τον Pinto, η εταιρεία αναμένει επίσης, ότι τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 5% σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο, μιας και οι μακροοικονομικές επιχειρήσεις ενισχύουν τα αποτελέσματα συναλλαγών σταθερού εισοδήματος, ενώ οι αγορές μετοχών πέφτουν.
Το περασμένο τρίμηνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan, Jamie Dimon, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή όταν προειδοποίησε ότι ερχόταν ένας «οικονομικός τυφώνας » με τα νέα να μην είναι και τόσο ευχάριστα για την τράπεζα, μιας και στο σήμερα οι προμήθειες της τράπεζας παρουσιάζουν σημαντικές μειώσεις.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της τράπεζας Daniel Pinto είπε, ότι οι προμήθειες επενδυτικής τραπεζικής ενδέχεται να μειωθούν έως και 50% το τρίτο τρίμηνο, καθώς οι πελάτες παραμένουν στο περιθώριο εν μέσω αβεβαιότητας γύρω από τον πληθωρισμό, τις αυξήσεις επιτοκίων της Fed και τη πιθανότητα ύφεσης.

Η JP Morgan επιβιώνει

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και μειωμένη στο μισό, η JPMorgan θα εξακολουθήσει να επιβιώνει, μιας και η τράπεζα άντλησε 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες επενδυτικής τραπεζικής το τρίτο τρίμηνο του 2021, ενισχυμένες από τα έσοδα από συμβουλευτικές υπηρεσίες ρεκόρ.
Τέλος, σύμφωνα με τον Pinto, η εταιρεία αναμένει επίσης ότι τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 5% σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο, μιας και οι μακροοικονομικές επιχειρήσεις ενισχύουν τα αποτελέσματα συναλλαγών σταθερού εισοδήματος, ενώ οι αγορές μετοχών πέφτουν.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης