Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: Eγκρίθηκε η πρόταση εξαγοράς του Elon Musk

Twitter: Eγκρίθηκε η πρόταση εξαγοράς του Elon Musk
Yπενθυμίζεται πως η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μήνυσε τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο για «φερόμενη παραβίαση της συμφωνίας τους»

To πράσινο φως για την εξαγορά του Τwitter από τον Elon Musk, αντί 44 δισεκ. δολ., έδωσαν οι μέτοχοι του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το CNBC.
Η ψηφοφορία έρχεται τη στιγμή που ο Musk επιδιώκει να ακυρώσει τη συμφωνία, καθώς έχει έντονες αμφιβολίες για το ποσοστό ψεύτικων λογαριασμών που αναφέρει το Twitter, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι η εταιρεία δεν ήταν τόσο ειλικρινής στις εξηγήσεις της.
Από την πλευρά του, το Twitter ισχυρίστηκε ότι λιγότερο από το 5% των καθημερινών ενεργών χρηστών που έχουν έσοδα από την πλατφόρμα είναι ανεπιθύμητοι ή ψεύτικοι λογαριασμοί και παρείχε στον ιδιοκτήτη της Tesla «πολλές πληροφορίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της συμφωνίας».
Yπενθυμίζεται πως η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μήνυσε τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο για «φερόμενη παραβίαση της συμφωνίας τους» ενώ η υπόθεση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Πρωτοδικείο του Ντέλαγουερ, με τη δίκη να αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 17/10.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης