Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: Οι επίλεκτες μονάδες των Τσετσένων θα επιστρέψουν στο μέτωπο στην Ουκρανία

Kadyrov: Οι επίλεκτες μονάδες των Τσετσένων θα επιστρέψουν στο μέτωπο στην Ουκρανία
Μετά την κατάληψη πόλεων σε Zaporizhia και Donbass οι τσετσενικές δυνάμεις είχαν αποσυρθεί είπε ο Kadyrov
Σχετικά Άρθρα

Την επιστροφή των επίλεκτων μονάδων των Τσετσένων στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας ανακοίνωσε ο ηγέτης τους, Ramzan Kadyrov.
«Ο αδερφός, Ήρωας της Ρωσίας, βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Adam Delimkhanov, ο οποίος ηγείται των μονάδων από την Τσετσενική Δημοκρατία, άρχισε να φέρνει εις πέρας τα καθήκοντα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk» ανέφερε στο λογαριασμό του στο Telegram ο Kadyrov.
Όπως είπε, οι δυνάμεις των Τσετσένων, μετά την απελευθέρωση της Μαριούπολης, του Σεβεροντόνετσκ, του Λισιτσάνσκ, της Ποπάσναγια και άλλων πόλεων, είχαν αποσυρθεί για να ξεκουραστούν «και τώρα επέστρεψαν στην πρώτη γραμμή».
«Σας έλεγα να περιμένετε καλά νέα.
Τώρα λοιπόν, να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη γραμμή από τους μαχητές μας.
Είναι σίγουρό ότι τα αποτελέσματα αυτά θα έρθουν» υπογράμμισε ο Kadyrov, ο οποίος πρόσφατα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την στρατηγική που ακολουθεί η Ρωσία στην Ουκρανία.
«Έχουν γίνει λάθη και εάν δεν αλλάξει στρατηγική το ρωσικό υπουργείο Άμυνας θα πάω στην Μόσχα να τους εξηγήσω την κατάσταση» είπε ο Kadyrov, μετά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από τις νευραλγικές πόλεις Izyum, Kupyansk, Balakleya στην Βόρεια Ουκρανία, στην ευρύτερη περιοχή του Kharkiv.
Πάντως, δήλωσε σίγουρος ότι ο έλεγχος στις πόλεις της περιοχής του Kharkiv θα ανακτηθεί μετά την απόφαση αποχώρησης των ρωσικών στρατευμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης