Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπό ιατρική παρακολούθηση, η Βασίλισσα Ελισάβετ - Στο πλευρό της βρίσκεται η βασιλική οικογένεια - Ανησυχία για την υγεία της

Υπό ιατρική παρακολούθηση, η Βασίλισσα Ελισάβετ - Στο πλευρό της βρίσκεται η βασιλική οικογένεια - Ανησυχία για την υγεία της

Οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της

Σχετικά Άρθρα

(upd 2) Συναγερμός έχει σημάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.
«Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά το Μπάκιγχαμ.
«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η βασίλισσα παραμένει στο Μπαλμόραλ» προσθέτει το Μπάκιγχαμ.

Στο πλευρό της, η βασιλική οικογένεια

Στο Μπαλμόραλ, έσπευσαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, όπως και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Η δούκισσα της Κορνουάλης επρόκειτο αύριο (9/9/2022) να τελέσει τα εγκαίνια σε νέο κέντρο επισκεπτών στα σύνορα της Σκωτίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας τα εγκαίνια «φαίνεται πιθανό» ότι θα ακυρωθούν. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι στο κάστρο της Σκωτίας βρίσκεται η πριγκίπισσα Άννα, ενώ κατευθύνονται οι πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ.
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και παρέμεινε στο Ουίνδσορ, καθώς σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον, ήταν η πρώτη μέρα του πρίγκιπα Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις στο νέο τους σχολείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή μέσα ενημέρωσης, στη Σκωτία σπεύδουν ακόμη και ο Χάρι με τη Μέγκαν.
lily.JPG
Ακύρωσε συναντήσεις η βασίλισσα Ελισάβετ

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε συνάντησή της με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, μετά την συνάντηση που είχε με τη Liz Truss για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.
Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν υποδέχθηκε πρωθυπουργό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά αντ' αυτού ζήτησε τόσο από τον Johnson, όσο και από την Truss να ταξιδέψουν ως το Balmoral, στη Σκωτία.

Το BBC ONE διέκοψε το πρόγραμμά του


Το δίκτυο BBC ONE άλλαξε την ροή του προγράμματός του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων.
Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Κάρολος έσπευσαν στο Balmoral για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης