Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη: Η 27χρονη παρουσιάστρια στις ΗΠΑ αυτοκτόνησε όταν βρήκε κρυμμένο γυναικείο εσώρουχο στο σπίτι της

Αποκάλυψη: Η 27χρονη παρουσιάστρια στις ΗΠΑ αυτοκτόνησε όταν βρήκε κρυμμένο γυναικείο εσώρουχο στο σπίτι της
Σύμφωνα με τη «Mirror», η 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων της εκπομπής του WAOW, στο κανάλι 9 των ΗΠΑ, φαίνεται πως προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα επειδή βρήκε κρυμμένο στο σπίτι της ένα γυναικείο εσώρουχο, που προφανώς δεν ήταν της ίδιας

Αποκαλύπτονται τα αίτια που οδήγησαν την Αμερικανίδα παρουσιάστρια Νίνα Πατσόλκε στην αυτοκτονία, στην πολιτεία Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τη «Mirror», η 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων της εκπομπής του WAOW, στο κανάλι 9 των ΗΠΑ, φαίνεται πως προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα επειδή βρήκε κρυμμένο στο σπίτι της ένα γυναικείο εσώρουχο, που προφανώς δεν ήταν της ίδιας.
Η Νίνα Πατσόλκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο με τον 38χρονο σύντροφό της, Κάιλ, ωστόσο φέρεται να την εγκατέλειψε επτά εβδομάδες πριν το ζευγάρι παντρευτεί.
Οι φίλοι της Νίνα υποστήριξαν ότι φαινόταν να επενδύει περισσότερο στη σχέση τους από ό,τι ο 38χρονος, ο οποίος έχει δύο παιδιά, με έναν φίλο της να υποστηρίζει στη «Mail Online»: «Διαφωνούσαν συνέχεια και φαινόταν ότι η Neena ήταν περισσότερο ερωτευμένη με τον Kyle, παρά εκείνος μαζί της».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης