Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο πρωθυπουργός της Μιανμάρ, Aung Khlein αποκαλεί τον Putin «παγκόσμιο ηγέτη» - «Ελέγχετε και οργανώνετε τη σταθερότητα»

Ο πρωθυπουργός της Μιανμάρ, Aung Khlein αποκαλεί τον Putin «παγκόσμιο ηγέτη» - «Ελέγχετε και οργανώνετε τη σταθερότητα»
Ο Min Aung Hlein σημείωσε ότι στην αρχή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών πριν από 75 χρόνια, οι επαφές ήταν ασταθείς, «υπήρχαν κάποιες παύσεις», αλλά πριν από 20 χρόνια οι σχέσεις εντάθηκαν, ξεκίνησε νέα συνεργασία, η οποία εξακολουθεί να αναπτύσσεται πολύ ενεργά

Ο πρωθυπουργός της Μιανμάρ Min Aung Hlein δήλωσε ότι θεωρεί τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως τον παγκόσμιο ηγέτη που δημιουργεί σταθερότητα στην παγκόσμια σκηνή.
Σε συνάντηση με τον Putinστο περιθώριο του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ (EEF) την Τετάρτη 7/9, ο πρωθυπουργός της Μιανμάρ σημείωσε ότι η Ρωσία «πέρασε δύσκολες στιγμές» σχεδόν πριν από 30 χρόνια, προσθέτοντας ότι αυτοί οι καιροί είναι πλέον πίσω μας.
«Με τη βοήθειά σας η χώρα αναπτύσσεται εντατικά», είπε.
«Όταν αρχίσατε να κυβερνάτε τη χώρα, η Ρωσία, θα έλεγε κανείς, κατέλαβε την πρώτη θέση στον κόσμο.
Και θα σας αποκαλούσαμε όχι ηγέτη της Ρωσίας, αλλά ηγέτη του κόσμου, επειδή ελέγχετε και οργανώνετε τη σταθερότητα σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε.
Ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της Μιανμάρ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να παράσχει στον Putin «κάποιες πληροφορίες».
«Με χαρά», του απάντησε ο Ρώσος συνάδελφος.
Ο Min Aung Hlein σημείωσε ότι στην αρχή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών πριν από 75 χρόνια, οι επαφές ήταν ασταθείς, «υπήρχαν κάποιες παύσεις», αλλά πριν από 20 χρόνια οι σχέσεις εντάθηκαν, ξεκίνησε νέα συνεργασία, η οποία εξακολουθεί να αναπτύσσεται πολύ ενεργά.
Πρόσθεσε επίσης ότι θεωρεί τη Ρωσία σπουδαία χώρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης