Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με 75 χιλ. δολάρια χρηματοδότησε ακροαριστερή ομάδα μια ΜΚΟ της Hillary Clinton

Με 75 χιλ. δολάρια χρηματοδότησε ακροαριστερή ομάδα μια ΜΚΟ της Hillary Clinton
Η Συμμαχία για τη Δράση της Νεολαίας υποστηρίζει ότι το σύστημα αστυνόμευσης «βασίζεται σε περιπολίες σκλάβων και συνεχίζει να στοχεύει και να δολοφονεί μαύρους»
Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός της Hillary Clinton διοχέτευσε 75.000 δολάρια σε μια ακροαριστερή ομάδα, η οποία εργάστηκε σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να διαλύσει και να αντικαταστήσει το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης.
Η Onward Together, την οποία ξεκίνησε η Clinton το 2017 για να είναι μέρος της αντίστασης κατά του πρώην προέδρου Trump, ανέλαβε τη γενική επιχορήγηση υποστήριξης στη Alliance for Youth Action που εδρεύει στην Ουάσινγκτον μεταξύ 1ης Απριλίου 2020 και 31 Μαρτίου 2021, όπως δείχνουν τα φορολογικά έντυπα.
Η Συμμαχία για τη Δράση της Νεολαίας υποστηρίζει ότι το σύστημα αστυνόμευσης «βασίζεται σε περιπολίες σκλάβων και συνεχίζει να στοχεύει και να δολοφονεί μαύρους».
Ο ακροαριστερός συνασπισμός πρωτοστάτησε σε μια πρωτοβουλία για τη διάλυση του Αστυνομικού Τμήματος της Μινεάπολης και την αντικατάστασή του με ένα Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας.
Ωστόσο, έθεσε υποψηφιότητα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά οι ψηφοφόροι της Μινεάπολης τους απέρριψαν.
Η αποτυχημένη προσπάθεια χρηματοδοτήθηκε και υποστηρίχθηκε από δωρητές και ομάδες.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός του George Soros, το Open Society Policy Center, παρείχε 500.000 δολάρια στην εκστρατεία.
Άλλες ομάδες, όπως η MoveOn.org και η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, συνεργάστηκαν επίσης για να προσθέσουν εκατοντάδες χιλιάδες εισφορές σε είδος, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, της πρόσβασης σε λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων υπηρεσιών που παρέχονται ως συνεισφορές χωρίς μετρητά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης