Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μητέρα πέντε παιδιών κατέρρευσε μετά από αλλεργική αντίδραση σε vegan σάντουιτς και πέθανε στο νοσοκομείο

Μητέρα πέντε παιδιών κατέρρευσε μετά από αλλεργική αντίδραση σε vegan σάντουιτς και πέθανε στο νοσοκομείο
Το σκεύασμα που είχε φάει περιείχε γιαούρτι που υποτίθεται ότι ήταν vegan, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε ίχνη πρωτεΐνης γαλακτοκομικών

Μια μητέρα πέντε παιδιών πέθανε από αλλεργική αντίδραση αφού έφαγε ένα vegan σάντουιτς 3,75 λιρών.
Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και πέθανε στο νοσοκομείο πριν προλάβει ο σύζυγός της να φτάσει εκεί, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η Σίλια Μαρς, 42 ετών, υπέστη μια θανατηφόρα αντίδραση αφού έφαγε ένα λαχανικό κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού γεύματος σε ένα κατάστημα Pret A Manger στο Μπαθ του Σόμερσετ, τον Δεκέμβριο του 2017.
Η οδοντίατρος, από το Melksham του Wiltshire, υπέφερε από μια σοβαρή αλλεργία στα γαλακτοκομικά και «απέφευγε ευλαβικά» όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα αφού επέζησε από μια σχεδόν θανατηφόρα αντίδραση μήνες νωρίτερα.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Royal United Hospital της πόλης, αλλά πέθανε δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα.
Το σκεύασμα που είχε φάει περιείχε γιαούρτι που υποτίθεται ότι ήταν vegan, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε ίχνη πρωτεΐνης γαλακτοκομικών.
Η έρευνα για τον θάνατό της στο Ashton Court Mansion House στο Μπρίστολ έβγαλε σήμερα τα αποτελέσματα για την κατάσταση της που προκάλεσε τον θάνατο της.
Σε μια γραπτή δήλωση, ο σύζυγος Andy Marsh είπε ότι η σύζυγός του άρχισε να νιώθει «λίγο αστεία» αφού έφαγε το περιτύλιγμα καθώς ήταν στο κατάστημα ρούχων Gap. Στη συνέχεια αποφάσισαν να φύγουν από το κατάστημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης