Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: 1 στους 7 πολίτες λένε ότι η Truss θα είναι καλύτερη από τον Johnson

Βρετανία: 1 στους 7 πολίτες λένε ότι η Truss θα είναι καλύτερη από τον Johnson
Οι μισοί από τους ερωτηθέντες δηλώνουν απογοητευμένοι που η Truss είναι η επόμενη ηγέτης της χώρας.
Σχετικά Άρθρα

Μόλις ένας στους επτά Βρετανούς θεωρούν ότι η Liz Truss θα είναι καλύτερη πρωθυπουργός από τον Boris Johnson, σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov που διενεργήθηκε σήμερα Δευτέρα 5/9.
Περίπου το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων απαντούν πως θα είναι χειρότερη.
Η Truss, η οποία θα αναλάβει επίσημα τη διακυβέρνηση από τον Johnson αύριο Τρίτη 6/9, αντιμετωπίζει σειρά από ζητήματα που μαστίζουν τη χώρα εξαιτίας της επιδεινούμενης κρίσης κόστους διαβίωσης, ενώ επίκειται ύφεση.
Δημοσκόπηση του YouGov με 2.488 συμμετέχοντες έδειξε ότι το 14% των ερωτηθέντων περιμένουν ότι η Truss θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον Johnson, ενώ το 27% ότι θα είναι χειρότερη.
Η Truss, η οποία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τάσσεται υπέρ των φορολογικών περικοπών, υποσχέθηκε την Κυριακή να αναλάβει άμεση δράση, ήδη από την πρώτη εβδομάδα της πρωθυπουργίας της για την αντιμετώπιση των φουσκωμένων λογαριασμών ενέργειας και τη βελτίωση του ενεργειακού εφοδιασμού.
Οι μισοί από τους ερωτηθέντες δηλώνουν απογοητευμένοι που η Truss είναι η επόμενη ηγέτης της χώρας, σύμφωνα με το YouGov, ενώ μόλις ένας στους πέντε Βρετανούς εμπιστεύεται την κυβέρνηση της Truss για τη διαχείριση του πιεστικού ζητήματος του κόστους ζωής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης