Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Στη Ρωσία στο Νο3 στην ιεραρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος με οικονομική ατζέντα

Κίνα: Στη Ρωσία στο Νο3 στην ιεραρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος με οικονομική ατζέντα

Το κορυφαίο στέλεχος θα παραστεί στο έβδομο Οικονομικό Φόρουμ της Ανατολής στο Βλαδιβοστόκ αυτή την εβδομάδα

Σχετικά Άρθρα
Ο Li Zhanshu, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου, θα πραγματοποιήσει επίσημες επισκέψεις στη Ρωσία, τη Μογγολία, το Νεπάλ και τη Νότια Κορέα
Το κορυφαίο στέλεχος στη ιεραρχίσ του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας θα παραστεί στο έβδομο Οικονομικό Φόρουμ της Ανατολής στο Βλαδιβοστόκ αυτή την εβδομάδα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, και είναι ο υψηλότερος Κινέζος αξιωματούχος που επισκέπτεται τη Ρωσία από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο κ. Li, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου, θα πραγματοποιήσει επίσημες επισκέψεις στη Ρωσία, τη Μογγολία, το Νεπάλ και τη Νότια Κορέα από τις 7 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Xinhua.
Θα παραστεί στο τετραήμερο φόρουμ, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4/9, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία, ανέφερε το δημοσίευμα.

Συνεργιασία

Ο Li, που κατατάσσεται στο Νο. 3 στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, πρόκειται να αποσυρθεί από τη θέση του στο Κόμμα σε συνέδριο του Κόμματος τον επόμενο μήνα, αλλά θα διατηρήσει τη κοινοβουλευτική του θέση μέχρι τον Μάρτιο.
Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping και ο Ρώσος Vladimir Putin ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία «χωρίς όρια» τον Φεβρουάριο, εβδομάδες πριν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία σε αυτό που ο Putin αποκαλεί «μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης