Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξέσπασμα Trump: Πολιτική η δίωξή μου - O Biden θέλει να καταστρέψει τις ΗΠΑ αλλά δεν θα του το επιτρέψω

Ξέσπασμα Trump: Πολιτική η δίωξή μου - O Biden θέλει να καταστρέψει τις ΗΠΑ αλλά δεν θα του το επιτρέψω
«Η κυβέρνηση Biden εισέβαλε στο σπίτι του κύριου πολιτικού της αντιπάλου, ο οποίος θα τη συντρίψει στις κάλπες», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη ομιλία από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump στο πλαίσιο των περιοδειών του Save America.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έκανε έφοδο όχι μόνο στο σπίτι ενός πρώην προέδρου, αλλά και στις «ελπίδες και όνειρα» πολιτών που αγαπούν την Αμερική, τόνισε ο Trump στην πρώτη του ομιλία μετά την έφοδο του FBI στην οικία του.
«Δεν ήταν μόνο μία επιδρομή στο σπίτι μου τον περασμένο μήνα – ήταν μία επιδρομή στις ελπίδες και τα όνειρα κάθε πολίτη για τα οποία αγωνίστηκα», υπογράμμισε μιλώντας στην Πενσυλβάνια.
«Οι ριζοσπάστες Δημοκρατικοί επιδίδονται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να με εμποδίσουν να επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, όπου ξέρουν ότι θα καθαρίσω ξανά αυτό το χάος», πρόσθεσε ο Trump.
«Θέλουν να μας εμποδίσουν να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας να επαναφέρουμε τις αμερικανικές αξίες».

O Biden θέλει να αποφύγει τη συντριβή

Ο Trump σημείωσε ότι η επιδρομή έγινε «με ένα ψεύτικο πρόσχημα» προκειμένου να αποτραπεί η συντριβή του Biden στις ενδιάμεσες εκλογές.
«Η κυβέρνηση Biden εισέβαλε στο σπίτι του κύριου πολιτικού της αντιπάλου, ο οποίος θα τη συντρίψει στις κάλπες» συνέχισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν γίνει μοχθηρά τέρατα, που ελέγχονται από ριζοσπαστικά αριστερούς απατεώνες, δικηγόρους και μέσα ενημέρωσης που τους λένε τι να κάνουν.
Προσπαθούν να με φιμώσουν, και το πιο σημαντικό, προσπαθούν να σας φιμώσουν, αλλά δεν θα καταφέρουν.
Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να λέμε την αλήθεια. Η πολιτικοποίηση της δικαιοσύνης υπό τον Biden είναι ντροπή, είπε o Trump.

Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν τις ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ενθάρρυνε τους υποστηρικτές του να μείνουν μαζί του εν μέσω της ανελέητης πολιτικής «δίωξης».
«Αυτοί ( οι Δημοκρατικοί του Biden) είναι διαβολικοί άνθρωποι. Είναι εχθροί της χώρας και προσπαθούν να την καταστρέψουν.
Δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό να συνεχιστεί άλλο, έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε», υπερτόνισε ο Trump.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης