Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αισθητή επιβράδυνση των προσλήψεων τον Αύγουστο στον ιδιωτικό τομέα - Μόλις 132 χιλ.

ΗΠΑ: Αισθητή επιβράδυνση των προσλήψεων τον Αύγουστο στον ιδιωτικό τομέα - Μόλις 132 χιλ.
Ο ρυθμός των προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα των ΗΠΑ επιβραδύνθηκε αισθητά τον Αύγουστο
Ο ρυθμός των προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα των ΗΠΑ επιβραδύνθηκε αισθητά τον Αύγουστο, σύμφωνα με την εταιρεία επεξεργασίας μισθοδοσίας ADP.
Η ADP ανακοίνωσε ότι οι μισθοδοσίες του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκαν κατά 132.000 μέσα στον μήνα, πολύ χαμηλότερα από την εκτίμηση για 288.000 προσλήψεις.
«Τα δεδομένα μας υποδηλώνουν μια πρόσφατη στροφή προς έναν πιο συντηρητικό ρυθμό προσλήψεων, πιθανώς καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα αντικρουόμενα σήματα της οικονομίας», ανέφερε η επικεφαλής οικονομολόγος του ADP, Nela Richardson.
Η ADP είχε αναστείλει τη δημοσίευση της μηνιαίας έρευνας προσλήψεων νωρίτερα φέτος μετά από ενδείξεις αυξανόμενης απόκλισης με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας, τα οποία συνήθως δημοσιεύονται δύο ημέρες αργότερα.
Οι αναλυτές αναμένουν ότι οι μισθοί εκτός γεωργικού τομέα θα έχουν αυξηθεί κατά 300.000 έως τα μέσα Αυγούστου, κάτι που θα σήμαινε επίσης μια σαφή επιβράδυνση του ρυθμού προσλήψεων από τον Ιούλιο, αν και όχι τόσο απότομη όσο υποδεικνύεται από τους αριθμούς της ADP.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης