Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Musk ζητά να καθυστερήσει η δίκη με το Twitter ως το Νοέμβριο - Βρήκε νέα στοιχεία

Ο Musk ζητά να καθυστερήσει η δίκη με το Twitter ως το Νοέμβριο - Βρήκε νέα στοιχεία
Ο Musk και το Twitter έχουν μηνύσει ο ένας τον άλλον σε δικαστήριο της πολιτείας Ντέλαγουερ και η δίκη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου
Σχετικά Άρθρα

Ο Elon Musk επιχειρεί να καθυστερήσει τη δίκη του Twitter Inc έως τον Νοέμβριο, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που δημοσιεύει το Reuters, καθώς ένας πληροφοριοδότης φέρεται να παρέδωσε στον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο νέο υλικό που θα τον διευκολύνει να αποχωρήσει από μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του κοινωνικού δικτύου.
Ο Musk κατέθεσε μια τροποποίηση της καταγγελίας του σε σφραγισμένη δικαστική κατάθεση, μετά από πρόσφατες καταγγελίες που έγιναν από τον πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο Peiter Zatko, ένας διάσημος χάκερ γνωστός ως Mudge, δήλωσε σε καταγγελία που κατατέθηκε στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ότι το Twitter έδινε προτεραιότητα στην μεγέθυνση του αριθμού των χρηστών του έναντι της μείωσης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε ένα σταθερό σχέδιο ασφαλείας.
Ο Musk και το Twitter μήνυσαν ο ένας τον άλλον σε δικαστήριο της πολιτείας Ντέλαγουερ και η δίκη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου.
Το Twitter θέλει το δικαστήριο να υποχρεώσει  τον Musk να τηρήσει τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας των social media  για 54,20 δολάρια ανά μετοχή, ενώ ο Musk επιδιώκει να υπαναχωρήσει χωρίς να πληρώσει τη ρήτρα διάλυσης της σύμβασης ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, με το επιχείρημα ότι το Twitter παραβίασε τη σύμβαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης