Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stremousov (Ρωσία): Όλη η Kherson είναι υπό τον έλεγχο μας – Εξολοθρεύσαμε Ουκρανούς σαμποτέρ

Stremousov (Ρωσία): Όλη η Kherson είναι υπό τον έλεγχο μας – Εξολοθρεύσαμε Ουκρανούς σαμποτέρ
Η περιοχή ενσωματώνεται στο οικονομικό και νομικό πεδίο της Ρωσίας είπε ο Stremousov
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως όλη η περιοχή της Kherson τελεί υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων διατύπωσε ο Kirill Stremousov, αναπληρωτής επικεφαλής της στρατιωτικής – πολιτικής διοίκησης που έχει επιβάλλει η Μόσχα στην περιοχή, αναφερόμενος στην αντεπίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Όπως είπε ο Stremousov, οι ρωσικές δυνάμεις εκκαθάρισαν και εξολόθρευσαν ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ στην περιοχή Ταυρίδα στην Kherson.
«Υπήρξε κινητοποίηση στην Ταυρίδα.
Τώρα εκεί όλα είναι κανονικά, όλα είναι υπό έλεγχο.
Όλοι έχουν εξολοθρευτεί» είπε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Stremousov, ο οποίος υπογράμμισε ως όλα τα μέλη ομάδων δολιοφθοράς που εισβάλλουν στο έδαφος της «απελευθερωμένης Kherson» και δεν παραδίνονται, θα εξολοθρεύονται.

Κανονικά το δημοψήφισμα ένταξης στη Ρωσία

Όπως είπε ο Stremousov, αυτή τη στιγμή όλη η περιοχή της Kherson είναι εκτός του ελέγχου του Κιέβου.
«Η ειρηνική ζωή αποκαθίσταται σταδιακά, η περιοχή ενσωματώνεται στο νομικό και οικονομικό πεδίο της Ρωσίας ενώ οι τοπικές αρχές δηλώνουν την πρόθεση τους να ενταχθούν στη Ρωσική Ομοσπονδία μέσω δημοψηφίσματος εντός του Σεπτεμβρίου» υποστήριξε ο Stremousov, καταγγέλλοντας παράλληλα τους βομβαρδισμούς των Ουκρανών σε μη στρατιωτικές υποδομές.
Επιπλέον, ο Stremousov υποστήριξε ότι οι Ουκρανοί επιτέθηκαν εκ νέου στη γέφυρα Αντονόφσκι, μέσω της οποίας ενώνονται διάφορες περιοχές της πόλης Kherson, αποτελώντας βασική οδή ανεφοδιασμού των ρωσικών δυνάμεων, αναφέροντας πως δεν προκλήθηκε κάποια ιδιαίτερη ζημιά.
Πάντως, η γέφυρα μετά τα πρόσφατα χτυπήματα των Ουκρανών δεν χρησιμοποιείται για τον ανεφοδιασμό των ρωσικών δυνάμεων ή για τη διέλευση οχημάτων ή πεζών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης